‘Ajax gaat tóch voor ultieme stunttransfer’

Foto: ‘Ajax gaat tóch voor ultieme stunttransfer’

Ajax gaat een ultieme poging wagen om Steven Bergwijn aan de selectie toe te voegen. Volgens clubwatcher Mike Verweij weigert directeur Marc Overmars de strijd op te geven.

Eerder deze maand leek een overstap van Bergwijn aanstaande. De Amsterdamse club en de vleugelaanvaller leken allebei zeer geïnteresseerd, waar er signalen waren dat ook Tottenham Hotspur wilde meewerken. In dat stadium werd er daadwerkelijk geboden, maar de Londenaren vonden het bedrag onvoldoende. Uitgerekend in de potentieel cruciale fase zorgde Bergwijn met twee goals voor de 2-3 zege bij Leicester City.

Ajax leek afgehaakt, maar stelt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf: “Ze gaan nog een ultieme poging wagen voor Bergwijn, denk ik. Ze hebben toch wel signalen bij Spurs opgevangen dat hij nog op de nominatie staat om te vertrekken. Het bod moet dan wel ruim over de twintig miljoen heen.”

Financieel directrice Susan Lenderink leek aanvankelijk niet mee te werken. “Nu lijkt het er toch op dat Overmars zich een beetje uit de houdgreep van Lenderink aan het ontworstelen is. Het laatste woord hierover is nog niet gezegd”, zo heeft de journalist vernomen.

Braziliaanse aanwinst?

Volgens Verweij is er mogelijk ook een Braziliaanse aanwinst op komst bij Ajax. “Dat schijnt om Giovanni van Palmeiras te gaan, maar die hadden ze een jaar geleden moeten halen. Toen was hij nog betaalbaar, maar nu zit de rest van de wereld daar ook achteraan. Dat is één van de grootste talenten van Brazilië.”

Ajax landskampioen? De odd is 1.25!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Gaat dit lukken?

  • Ja
  • Nee
696+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie