Seuntjens scheldt teamgenoten ‘helemaal de tering’: “Zal nooit anders worden”

Foto: Seuntjens scheldt teamgenoten ‘helemaal de tering’: “Zal nooit anders worden”

Fortuna Sittard verloor zondagavond van RKC Waalwijk (2-1) en ziet door de opmars van PEC Zwolle de laatste plaats naderen. Mats Seuntjens stook na afloop zijn frustraties niet onder stoelen of banken.

“Schaamte. Schaamte. Dat is het enige wat in mij opkomt”, aldus de aanvaller tegenover Voetbal International. Hij vertelde zijn ploeggenoten flink te waarheid. “Maar op een gegeven moment gingen we gewoon door de ondergrens, op alle manieren. Aan de bal, zonder bal. Ik zag dingen die niets te maken hebben met of je goed genoeg bent of niet. Dan kun je leuk blijven lachen, maar dan moet je iemand even helemaal de tering schelden.” 

“Verkeerde job gekozen”

“Je bent verdomme profvoetballer. Ik ben niet anders gewend. En ik zal ook nooit anders worden. Als ze daar niet tegen kunnen, dan hebben ze een verkeerde job gekozen. Of gekregen, in dit geval. Dan moeten ze iets anders zoeken. Of ze moeten mij maar wegsturen dan. Vind ik ook prima”, klonk het stevig.

Fortuna moet alle zeilen bij zetten om niet te degraderen aan het eind van het seizoen. Met dertien punten uit twintig duels staat het momenteel al op de onveilige zeventiende plek, “De club moet nu zorgen dat we weer een groep hebben met vijftien, zestien jongens die echt voor de basis moeten strijden. Op die manier kun je naar een hoger niveau gaan.”

Denk je dat Fortuna degradeert? Zet in bij bet365 (@1.57)!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Goed dat hij zo tekeer gaat?

  • Ja, ze moeten elkaar de waarheid vertellen
  • Nee, dit schiet ook niet op
61+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie