‘Wijnaldum verlaat PSG als wisselgeld in ruildeal’

Foto: ‘Wijnaldum verlaat PSG als wisselgeld in ruildeal’

Georginio Wijnaldum koos afgelopen zomer vol goede moed voor een gratis overstap naar Paris Saint-Germain, maar zijn periode in Frankrijk verloopt nog niet helemaal naar wens. De laatste weken zijn er wel tekenen van herstel, maar al met al zal de Nederlander zich er toch meer van hebben voorgesteld.

Het valt dan ook niet uit te sluiten dat Wijnaldum deze maand nog al weer vertrekt uit Parijs. Volgens diverse Engelse media wil de topclub hem namelijk inzetten als ‘wisselgeld’ in een ruildeal met Tottenham Hotspur: de speler die dan de tegenovergestelde richting moet gaan bewandelen is Tanguy Ndombele.

Ndombele werd in 2019 nog als duurste speler van de club ooit door Tottenham weggehaald bij Olympique Lyon (zestig miljoen euro), maar is geen onbetwiste basisspeler. Ook niet onder de nieuwe coach Antonio Conte. Wellicht wacht dus een terugkeer naar zijn geboorteland Frankrijk.

Ndombele/Wijnaldum

In 2016 was Wijnaldum overigens al eens dicht bij een akkoord met Tottenham; toen wilde uitgerekend Mauricio Pochettino, nu degene die hem dikwijls op de bank posteert bij PSG, hem wegkapen bij Newcastle United. Na meerdere gesprekken viel de keuze toch op het Liverpool van Jürgen Klopp, de rest is geschiedenis.

Diezelfde Pochettino zei deze week nog over de geruchten: “Ik praat niet over Ndombele, omdat hij niet bij onze club speelt. PSG staat open voor vooruitgang, voor verbetering. Alles ligt open en er is nog een week te gaan.” Voor de Spurs zou oud-Feyenoorder Sofyan Amrabat (Fiorentina) het alternatief voor Wijnaldum zijn om de middenlinie te versterken.

PSG CL-winnaar? De odd is 9.00!

Wie is beter?

  • Ndombele
  • Wijnaldum
1359+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie