‘Nieuwe club Noussair Mazraoui al bekend’

Foto: ‘Nieuwe club Noussair Mazraoui al bekend’

Noussair Mazraoui vertrekt komende zomer zo goed als zeker bij Ajax. Volgens SPORT lijkt zijn nieuwe club zelfs al bekend: FC Barcelona.

De voorbije dagen werd vooral Nicolás Tagliafico in verband gebracht met een overstap naar FC Barcelona.

De Argentijn moet eventueel de linksbackpositie in Camp Nou versterken, maar voor volgend seizoen is ook de positie van rechtsback vacant. Sergiño Dest kan niet overtuigen en Dani Alves is met zijn leeftijd een groot vraagteken.

Bij ESPN sprak Mazraoui zondag klare taal: “Ik loop uit mijn contract, het is januari en ik heb nog niet bijgetekend, dus dan weet je wel waar het op uitdraait. Het is nooit helemaal uitgesloten, maar de kans op verlenging is nihil. Misschien vijf procent. Ik speel hier al zestien seizoenen. Het is een mooi moment om te vertrekken. Alleen, er kan altijd iets gebeuren. Ik zeg ook: het móét niet. Maar de situatie is nu wel zo.”

Over een nieuwe club wilde Mazraoui niet speculeren, maar SPORT stelt dat het er alle schijn van heeft dat FC Barcelona zijn toekomstige werkgever is. De Catalaanse topclub zou met zijn komst ook een betere uitgangspositie hebben in de onderhandelingen rond Erling Braut Haaland, die net als de Noor cliënt is van zaakwaarnemer Mino Raiola.

Wint Ajax bij Benfica? Win twee keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Doet hij daar verstandig aan?

  • Ja
  • Nee
748+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie