‘Alfred Schreuder laat Nederlander volledig opleven’

Foto: ‘Alfred Schreuder laat Nederlander volledig opleven’

Zondag gaat Club Brugge op bezoek bij Standard Luik. Op papier is deze wedstrijd altijd een topaffiche maar door de gebrekkige kwaliteit bij de Rouches is Club de uitgesproken favoriet. Al valt Standard uiteraard nooit te onderschatten. 

Het wordt uitkijken hoe Alfred Schreuder zijn pionnetjes zal plaatsen. Vorige week koos de Nederlander voor een 3-5-2 formatie, maar door de terugkeer van Noa Lang zal Schreuder wellicht het één en ander wijzigen. Dat is de voorspelling van analiste Imke Courtois in De Zondag, al kan Lang ook als ‘lopende’ flankaanvaller opereren. 

Dost

Daarnaast valt het af te wachten of Schreuder opnieuw voor Bas Dost zal kiezen als centrale aanvaller. Eleven Sports-commentator Nicolas De Brabander voorspelt alvast een belangrijke rol voor Dost. Hij stelt dat de Nederlander het verschil kan maken in de wedstrijd tegen Standard. “Ik sprak hem vorige week na de wedstrijd en hij was vrij open”, citeerde De Zondag. 

“Hij voelt het vertrouwen van de coach, weet wat er van hem verwacht wordt en stond er met veel goesting en grinta, vond ik. Tot nu toe scoorde hij acht keer in zeven wedstrijden waarin hij basisspeler was en geen enkele keer tijdens zijn elf invalbeurten. Ik denk dus dat hij aan de aftrap zal staan en weer zal scoren”, voorspelt De Brabander.

Goal van Dost tegen Standard? 2.25x je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Vind je Dost nog altijd een topspits?

  • Ja, zeker weten
  • Nah…
38+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie