Grim luidt Willem II-noodklok

Foto: Grim luidt Willem II-noodklok

Fred Grim was duidelijk na de nederlaag van Willem II tegen FC Twente (0-1, red.). De coach van de Tilburgers hoopt de komende week nog op een aantal versterkingen voor zijn selectie. De voormalig trainer van onder andere RKC Waalwijk heeft ook een duidelijk beeld wat voor soort spelers hij nodig heeft om Willem II uit de directe degradatiezorgen te houden. 

Na afloop van het duel tegen FC Twente ging Grim in gesprek met het Brabants Dagblad. “Er zat strijd en passie in, maar je hebt een stukje kwaliteit nodig om goals te maken”, merkte de oefenmeester op. De Tilburgers wilden graag in de slotfase de gelijkmaker op het scorebord zetten, maar het ontbrak Grim aan een extra aanvaller om in te brengen. Okyere Wriedt werd immers verkocht aan Holstein Kiel. 

Willem II 

Grim is realistisch: “Zo is de situatie op dit moment. Ik doe het met de spelers die ik tot mijn beschikking heb. Het is de bedoeling dat er het nodige bij komt. Ik hoop komende week een aantal spelers te verwelkomen, die hebben we gewoon keihard nodig.”

De trainer van Willem II heeft ook een duidelijke voorkeur voor het type speler dat hij graag ziet komen: “Spelers die het voortouw nemen, persoonlijkheden, coachende spelers, een verlengstuk van de coach en kwaliteit in het maken en voorkomen van goals.”

Willem II kan die offensieve en defensieve betrouwbaarheid goed gebruiken in de strijd om lijfsbehoud. De Tilburgers staan op dit moment vijftiende in de Eredivisie. Het gat met Sparta Rotterdam, dat op de nacompetitieplek staat, is vier punten en ‘degradanten’ Fortuna Sittard en PEC Zwolle staan op vijf en zes punten. 

Degradeert Willem II? De odd is 4x!


Heeft Grim gelijk?

  • Ja
  • Nee
59+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie