‘Nieuwe wending in onwerkelijke Haaland-soap’

Foto: ‘Nieuwe wending in onwerkelijke Haaland-soap’

De kans dat hij deze wintermercato van club verandert is nihil, toch is de naam van Erling Haaland niet weg te slaan uit de Europese transferbulletins. De doelpuntenmachine van Borussia Dortmund verandert komende zomer naar alle waarschijnlijkheid van club. Maar de strijd om zijn handtekening is ondertussen al lang losgebarsten. 

Vorige week nam deze ongeziene transfersoap een zoveelste wending. Haaland sprak namelijk openlijk zijn onvrede uit over het aandringen van Dortmund om een beslissing te nemen. “Alles wat ik wil doen is gewoon voetballen, maar zij blijven mij onder druk zetten zodat ik nu al een beslissing neem. Dus ik zal de knoop snel moeten doorhakken”, klonk het toen bij de streamingsdienst ViaPlay

Dortmund reageerde geschrokken op deze uitlatingen, maar voegde er aan toe dat het niet onlogisch is om duidelijkheid te eisen. Op die manier kan de club doorschakelen in de zoektocht naar een opvolger. En dus zou er wel eens snel nieuws kunnen volgen omtrent Haaland. Eén mogelijke bestemming zou echter al geschrapt mogen worden. Zo meldt ESPN dat Manchester United zich uit de race heeft getrokken. 

Voorbestemd voor Madrid

The Mancunians zoeken nochtans een nieuwe spits die in de voetsporen kan treden van ‘oudjes’ Edinson Cavani en Cristiano Ronaldo. Maar United zou niet langer aandringen voor Haaland omdat de club zich kansloos voelt. Het bestuur zou uit goede bron immers vernomen hebben dat de spits absoluut naar Real Madrid wil trekken. En dus focust zich men op Old Trafford op andere targets. Afwachten of Real er ook in slaagt om met alle partijen een akkoord te vinden, het laatste woord in deze soap is nog lang niet geschreven.

Wint Dortmund de Europa League? Waag een gokje voor de odd van 6.5!

Had je Haaland graag naar United zien gaan?

  • Ja, was mooi geweest
  • Nee, zeker niet
97+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie