‘Noa Lang maakt absolute droomtransfer’

Foto: ‘Noa Lang maakt absolute droomtransfer’

Coach Alfred Schreuder liet vrijdag verstaan dat er in het slot van deze transferwindow nog wat beweging mag verwacht worden bij Club Brugge. Blauw-Zwart mikt op enkele gerichte aanwinsten en wil mogelijk nog een aantal overbodige spelers van de hand doen. De sterkhouders blijven normaal gezien wel aan boord. 

Tenminste toch tot komende zomer. Want het heeft er alle schijn van dat Noa Lang dan wel andere oorden zal opzoeken. De runner-up bij de recente Gouden Schoen-verkiezing in België maakte er geen geheim van dat hij zichzelf klaar acht voor een stap hogerop. “Ik ga heel eerlijk zijn: de kans is groot dat ik vertrek”, klonk het onlangs nog. Met zijn knappe prestaties bij de landskampioen heeft hij zich alvast in de kijker van enkele fraaie clubs gespeeld. 

Het doorgaans goed geïnformeerde The Athletic meldt namelijk dat Lang zelfs bij het grote Liverpool op de verlanglijst staat. De huidige nummer twee in de Premier League zou de Oranje-international al een tijd volgen en de scouts hebben naar verluidt positieve evaluaties hebben doorgespeeld aan de sportieve leiding. Met name zijn prestatie in de thuismatch tegen Paris Saint-Germain zou op groot enthousiasme onthaald zijn. 

Veel concurrentie

Of er ook een bod zal volgen vanuit Anfield, valt voorlopig wel af te wachten. Liverpool wil komende zomer in ieder geval zijn aanvalslinie versterken in de breedte. Men mikt daarbij op vrije jonge spelers, met de nodige techniek, snelheid en ook veel loopvermogen. Lang voldoet alvast aan die vereisten. The Reds hebben echter verschillende alternatieven: Jarrod Bowen (West Ham) en Marcus Thuram (Mönchengladbach), maar in mindere mate ook Amine Gouiri (OGC Nice), Christopher Nkunku (RB Leipzig) en Kamaldeen Sulemana (Stade Rennes). Recent werd ook PSV‘er Cody Gakpo gelinkt aan de Engelse grootmacht.

Wordt rijk met een hattrick van Lang dit weekend! Pak de odd van ruim 100!

Liverpool een droomclub voor Lang?

  • Ja, natuurlijk!
  • Vrees dat hij daar geen basisspeler wordt
933+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie