Driessen én harde kern fileren ‘walgelijke idioot’

Foto: Driessen én harde kern fileren ‘walgelijke idioot’

Gisteravond kwam naar buiten dat Rai Vloet, in tegenstelling tot wat hij zelf verklaarde, wel meer dan twee wijntjes ophad en ook véél te hard reed toen hij twee maanden geleden een ongeluk veroorzaakte waarbij een vierjarig jongetje omkwam. Daarom heeft de club hem nu geschorst, maar voor de harde kern is de kous nog niet af.

Het bestuur van Vak 74 laat via Facebook weten: “Vanavond is Rai Vloet dan eindelijk geschorst door Heracles Almelo. Laat een ding duidelijk zijn, laat deze walgelijke idioot zich nooit meer vertonen in onze stad! Waar wij recent genoeg te stellen hebben gehad met dood en verderf dacht deze kneus zich dit te kunnen veroorloven! De club, het bestuur/dagelijkse leiding heeft een totaal verkeerd pad gekozen, ook na inmenging van verschillende, zoals men dat bij de club zo mooi noemt ‘stakeholders’. Het bestuur/dagelijkse leiding van Heracles Almelo heeft gefaald! Wij schorten als Vak’74 alle betrekking met de club per direct op en wensen ons niet te identificeren met dit beleid.”

Journalist Valentijn Driessen schrok van de cijfers (twee keer teveel alcohol op, met ruim 200 kilometer per uur op de teller). “Dan heb je totaal geen controle of macht meer over dit moordwapen. Hoe is het in godsnaam mogelijk. Waar zit je verstand op het moment dat je de auto instapt. Ik kan me niet voorstellen dat Heracles dit niet wist. Dit komt uit het proces verbaal. Ik snap niet waarom hij nog speler van Heracles is..”

‘Geen ruimte meer voor Vloet in het Nederlandse profvoetbal’

“Het aangrijpende is dat Vloet een lulverhaal ophangt bij Heracles TV.. Hij is bijna het slachtoffer als je het mag geloven. Dan hoor je dat er nauwelijks contact is opgenomen met het gezin”, vervolgt Driessen. “Heracles heeft een briefje geschreven en daar is vervolgens ook niks meer van vernomen. Voor Rai Vloet ging de wereld gewoon door, lijkt het wel. Het leek erop alsof voor Vloet het leven weer op gang kon gaan. Hij speelt, Heracles werkt mee en er wordt geroepen ‘tweede kans’.· (…) Ze zien dat iedereen het maar goed praat en dat het slachtoffer wel Vloet lijkt te zijn. Maar de slachtoffers zijn uiteraard de ouders en het jongetje zelf. Ik kan me voorstellen dat je bloed begint te koken, dat je je verhaal wil doen. Dit mag gewoon niet zo doorgaan.”

“Voor deze man is gewoon geen ruimte meer in het Nederlandse profvoetbal. Dit moet afgelopen zijn. Heracles moet hem ontslaan. Ik denk niet dat er ook maar een club in Nederland is die het aandurft om Vloet te contracteren”, gaat de chef voetbal van De Telegraaf verder. “Je maag draait ervan om. Je verwacht een bepaald mededogen. Die clubs zeggen: ‘Maatschappelijk doen we dit, maatschappelijk doen we dat’. En dan moet je er staan als club en dan staan ze er niet. Het is werkelijk beneden alle peil. Ik kan me heel goed voorstellen dat de ouders daar moeite mee hebben.”

Heracles wint van Go Ahead? Dan pak jij 1.72x je inleg!

Denk jij dat Vloet ooit nog een andere club gaat vinden?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
1007+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

10:44
20+
Vink ziet groot verschil tussen Ajax en rivalen Feyenoord en PSV
10:31
13+
‘Pasveer neemt Ajax-besluit’
10:00
43+
Op deze manieren kan PSV kampioen worden
09:45
73+
Van ‘t Schip wijst naar groot Ajax-probleem: ‘Al hele seizoen zo’
09:25
100+
Rensch bespreekt discutabel Bergwijn-moment
08:50
175+
Van ‘t Schip komt met simpele verklaring voor matig spel Ajax
08:30
152+
Van Dijk laat zich uit over Arne Slot-geruchten
08:15
0+
Ajax-directeur Beuker deelt zomerse transferplannen Ajax: ‘Veel werk te doen’
07:40
500+
De Telegraaf heeft EK-boodschap voor Noa Lang
07:30
2064+
‘Dit bedrag vraagt Feyenoord voor Arne Slot’
07:10
773+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
23:42
186+
Mogelijke Slot-opvolger reageert: “Ik doe niet aan geruchten”
23:18
79+
Everton doet Liverpool pijn in titelrace, United met de schrik vrij
22:53
119+
Tiental Ajax kan ternauwernood historische zege Excelsior voorkomen
22:45
638+
Litmanen sluit baan bij Ajax niet uit: ‘We zullen zien’
22:28
148+
Sean Klaiber volgt Utrecht op de voet: “Elke wedstrijd”
22:05
704+
‘Ongelofelijk domme Ajacied saboteert de boel’
21:57
891+
‘KNVB-ingreep na Ajax-Excelsior’
21:43
508+
‘Grote Potter-ontwikkeling bij Ajax’
21:22
54+
Van ‘t Schip alsnog met positieve update over ervaren duo
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie