‘Nachtmerrie Nicolás Tagliafico komt uit’

Foto: ‘Nachtmerrie Nicolás Tagliafico komt uit’

Nicolás Tagliafico voelt zich niet zo in zijn sas bij zijn werkgever Ajax en geheel onlogisch is dat natuurlijk niet te noemen: hij is dit seizoen steevast wisselspeler in de Johan Cruijff ArenA. Toch willen de Amsterdammers hem niet kwijt…

Althans, het ligt iets genuanceerder: directeur voetbalzaken Marc Overmars lijkt hem sowieso niet te willen verhuren, waar een verkoop van de Argentijnse mannetjesputter mogelijk wél bespreekbaar is. Napoli lijkt echter niet van plan om te wachten op het spel tussen Tagliafico en Ajax en bekijkt inmiddels andere opties. Sterker nog: volgens ‘transfergoeroe’ Fabrizio Romano zijn de Italianen al dicht bij de komst van de Uruguayaanse linksback Mathías Olivera van Getafe.

En dat is een hard gelag voor de Ajacied… Journalist Mike Verweij van De Telegraaf wist gisteren al te vertellen: “Het wordt binnen Ajax bestempeld als een enorme rotsituatie. Tagliafico wordt bestempeld als een held binnen de club. Vaak is het zo dat Ajax meewerkt aan transfers van spelers die trouw zijn geweest aan de club en goed hebben gepresteerd.”

‘Tagliafico is heel boos’

Oefenmeester Erik ten Hag wil de Argentijn echter behouden: “Hij heeft maar zeven verdedigers, dus hij wil hem niet kwijt. Lisandro Martínez speelt voor Argentinië en Daley Blind is de jongste niet meer. Als een van die twee spelers iets overkomt, dan heb je Tagliafico nodig.” De onwil van Ajax om een transfer mogelijk te maken valt echter erg slecht bij de vleugelverdediger: “Tagliafico loopt met de pest in zijn lijf rond bij Ajax en wil weg. Er komt aan het eind van het jaar een groot toernooi aan (WK, red.). Tagliafico is gewoon heel boos.”

Verdien 1.50 keer je inleg als Ajax kampioen wordt!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Heb jij medelijden met Tagliafico?

  • Ik wel
  • Ik niet
239+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie