‘PSV-doelwit kost 12 miljoen euro’

Soccernews

PSV heeft recentelijk een poging gewaagd om Liverpool-centrumverdediger Nathaniel Phillips naar het Philips Stadion te halen, aldus het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De Eindhovenaren schrokken echter van de vraagprijs van The Reds.

Die willen hun 24-jarige stopper namelijk verkopen en niet verhuren… voor maar liefst twaalf miljoen euro. Dat is de nummer één van de Eredivisie te gortig en momenteel wordt er dan ook niet meer onderhandeld, maar het is natuurlijk niet uitgesloten dat er aan het einde van de transferperiode nog iets gebeurt.

Premier League-transfer

“Op dit moment ziet het ernaar uit dat Phillips aan een Premier League-club wordt verkocht”, aldus het ED. “West Ham United en Watford zijn in de markt voor hem, maar hebben nog niet het gewenste bedragen geboden. Als er bij Liverpool nog een mogelijkheid op huur ontstaat, bekijkt PSV dat.”

Inmiddels kijkt technisch manager John de Jong naar andere mogelijkheden, weet de krant. “Maar er zijn nog weinig concrete en geschikte opties om de verdediging van PSV voor enkele maanden te versterken. Dat is nodig vanwege de blessure van André Ramalho.”

De Braziliaan liet zich onlangs opereren aan zijn enkel en staat naar verwachting enkele maanden buitenspel. PSV wil deze maand nog een vervanger op de kop tikken, maar vóór de topper tegen Ajax (van zondagmiddag 14.30 uur) zal dat niet meer gebeuren. In de week daarna is er wél een kans op een transfer.

Verdien 2.25 keer je inleg als PSV de nul houdt tegen Ajax!

Te duur?

  • Ja, zeker
  • Vind ik niet!
166+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie