Slot weerspreekt: ‘Niet in rep en roer’

Foto: Slot weerspreekt: ‘Niet in rep en roer’

Feyenoord wil dit weekend optimaal profiteren van het feit dat minstens één van de twee concurrenten (PSV en Ajax) puntenverlies op zal gaan lopen. De Rotterdammers spelen zelf tegen NEC in Nijmegen.

Onlangs zei trainer Arne Slot al een keer, over een duel met Heerenveen, dat dat ‘een wedstrijd was die het hele seizoen kon gaan bepalen’. ‘”Dat is bijna elke wedstrijd het geval als je voor de bovenste plaatsen wil spelen. Dat was tegen Vitesse dus ook zo, die we helaas niet wisten te winnen. Dan vind ik de eerstvolgende wedstrijd sowieso heel belangrijk als je de wedstrijd daarvoor verloren hebt.”, legt Slot vandaag uit op de persconferentie.

Vorige week ging Feyenoord nog met 0-1 de boot in tegen Vitesse. “Iedereen was in rep en roer”, zegt journalist Sinclair Bischop van RTV Rijnmond daarover, ‘omdat je in de eigen Kuip niet van de nummer vier van de ranglijst mag verliezen’. “Nee, ik heb niet gemerkt dat iedereen in rep en roer was. Ik heb wel opgemerkt dat de spelersgroep en ik heel teleurgesteld over de wedstrijd waren”, countert Slot.

Walemark

Patrik Walemark trainde deze week al met de groep mee. Mogelijk zit hij voor het eerst bij de selectie. “Als jij in de voorbereiding een week traint ga je in de voorbereiding aan het eind ook vaak een wedstrijd spelen. Alleen nu gaat het ergens om. Of het ook gaat gebeuren weet ik niet. Hij zou, als hij ook morgen goed door de training komt, wel mee kunnen”,, aldus de Feyenoord-trainer, die ook weer over Sinisterra kan beschikken.

Odds bij bet365winst NEC 7.50, gelijkspel 5.00 en winst Feyenoord 1.36

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Feyenoord zondag winnen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
74+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie