‘Ajax vervolgt strijd voor handtekening Bergwijn’

Foto: ‘Ajax vervolgt strijd voor handtekening Bergwijn’

Ajax hoopt nog deze maand Steven Bergwijn aan de selectie toe te voegen. Hoewel Tottenham Hotspur hem vooralsnog niet wil laten gaan, hopen de Amsterdammers de club met een laatste bod te overtuigen. Dat meldt The Sun.

De regerend landskampioen beschikt over een brede selectie, maar qua buitenspelers kan het team nog wel extra kwaliteiten gebruiken. Met Mohamed Daramy heeft de club een speler in huis voor de toekomst, maar hij lijkt dit seizoen nog niet in staat te zijn om Ajax naar een hoger niveau te brengen. Bovendien vertrok David Neres aan het begin van de maand naar Sjachtar Donetsk.

Bergwijn is bij Ajax de gedroomde kandidaat om de Braziliaan op te volgen. De aanvaller toonde bij PSV aan een hoog niveau te kunnen behalen en liet eveneens bij het Nederlands elftal en in het team van Tottenham Hotspur zien dat hij van grote waarde kan zijn. Marc Overmars is er dan ook van overtuigd dat hij met Bergwijn een goede speler in huis haalt.

De Nederlander lijkt zelf een overstap naar Amsterdam te zien zitten. Als kind speelde hij jarenlang in de Amsterdamse jeugdopleiding, waardoor hij weet waarin hij terechtkomt. Ook zit hij in Engeland voornamelijk op de reservebank. Met het wereldkampioenschap van Qatar eind dit jaar in het vooruitzicht moet hij snel speelminuten gaan maken.

Laatste bod

Deze week was hij echter opnieuw belangrijk voor zijn ploeg, waardoor Tottenham Hotspur hem liever niet laat gaan. Ajax laat zich echter niet uit het veld slaan en doet naar verluidt nog een laatste bod om de Londenaren te overtuigen. Mocht dit bedrag opnieuw niet overeenkomen met de wensen van de club dan blijft Bergwijn het komende half jaar hoogstwaarschijnlijk in de Premier League uitkomen.

Maakt Bergwijn ook een treffer tegen Chelsea? Profiteer van een odd van 4.75!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Komt Bergwijn deze winter nog naar Ajax?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, ik verwacht het niet
720+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie