Feyenoord-aanwinst lyrisch: “Een van de slimste”

Foto: Feyenoord-aanwinst lyrisch: “Een van de slimste”

Feyenoord is tijdens deze transferwinter druk bezig met het binnenhalen van versterkingen. Deze week rondde het de huurdeal van Cole Bassett af die voor anderhalf jaar overkomt naar Rotterdam.

De 20-jarige middenvelder staat in de Verenigde Staten bekend als een groot talent. Bij Colorado Rapids maakte hij een uitstekende indruk in de middenlinie, waardoor de verwachtingen bij Feyenoord hooggespannen zijn. Onder leiding van Arne Slot moet Bassett het voor elkaar krijgen om een basisplaats te bemachtigen.

Bassett beseft dat het bij de Nederlandse topclub hard werken is, zo vertelt hij op het clubkanaal. “Voor mijn gevoel is dit op dit moment de beste stap die ik kan zetten. Het zal natuurlijk niet makkelijk zijn. We hebben een hele goede selectie, dus het gaat een mooie ervaring worden”, laat hij weten. “Ik kan niet wachten om te kunnen leren van deze mannen.”

Hoewel hij technisch en tactisch al een goede speler is, verwacht hij in Nederland nog een hoop bij te leren. Daarbij heeft hij veel vertrouwen in de kwaliteiten van zijn nieuwe oefenmeester. “Ze zeggen allemaal dat hij tactisch heel sterk is. Hij is een van de slimste trainers van Nederland. Ik kijk ernaar uit om met hem te werken.”

Achterstand koppositie

Door de verliespartij tegen Vitesse (0-1) kijken de Rotterdammers tegen een grotere achterstand aan op PSV en Ajax. De laatste twee clubs spelen dit weekend echter tegen elkaar, terwijl Feyenoord op bezoek gaat bij NEC. Voor de ploeg van Slot lijkt het beste scenario te zijn dat de twee concurrenten gelijkspelen.

Wint Feyenoord het landskampioenschap? Grijp 19 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Gaat Bassett het basisteam halen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
164+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie