Perez wijst titelfavoriet aan: “Dat zegt genoeg”

Foto: Perez wijst titelfavoriet aan: “Dat zegt genoeg”

Ajax, PSV en Feyenoord gaan de komende maanden strijden om de landstitel. Voor Kenneth Perez is de titelfavoriet al vrijwel duidelijk, al sluit hij verrassingen nooit uit.

De analist van ESPN maakt wekelijks van dichtbij mee hoe de Nederlandse clubs hun wedstrijden afwerken. Waar Feyenoord en PSV een uitstekende selectie hebben waarmee ze voor het kampioenschap kunnen strijden, springt de selectie van Ajax er wel uit. Dan gaat het niet alleen om de breedte van de groep, maar eveneens over de kwaliteiten van de spelers.

Aangezien Perez zélf voor het kampioenschap heeft gestreden, weet hij als geen ander dat niet altijd de beste individuele spelers winnen. Desondanks verwacht hij dat de kampioenschaal naar Amsterdam gaat. “Gezien de selectie en gezien de middelen denk ik dat zeker”, stelt hij in gesprek met Voetbal International. “Als jij deze winter nog Steven Bergwijn kan halen voor ruim twintig miljoen euro, dan zegt dat natuurlijk wel wat.”

Stiekem hoopt de Deen echter dat er plotselinge spanning in de eredivisie ontstaat. “Voor de spanning van de competitie zou het goed zijn als er eens een andere club kampioen wordt, zodat er ook een andere club de Champions League in gaat en daar het geld uit kan halen. Anders wordt het verschil op een gegeven moment te groot.”

Titelstrijd losgebarsten

Aankomend weekend staat de wedstrijd tussen PSV en Ajax op het programma. Waar de Eindhovenaren bovenaan staan met 46 punten, behaalde Ajax vooralsnog een punt minder. Zes punten onder de ploeg van Erik ten Hag staat dan weer Feyenoord. De laatste club gaat dit weekend op bezoek bij NEC.

Wint Ajax de landstitel? Profiteer van een odd van 1.50!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Welke club wint dit seizoen het landskampioenschap?

  • PSV
  • Ajax
  • Feyenoord
433+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie