‘Ihattaren afgewezen: we zijn niet gek!’

Foto: ‘Ihattaren afgewezen: we zijn niet gek!’

Ajax wil Mohamed Ihattaren naar de Johan Cruijff ArenA halen en het is natuurlijk de vraag wat PSV hiervan vindt. Het ‘supertalent’ leek voorbestemd om de Eindhovenaren meerdere tientallen miljoenen euro’s op te leveren, totdat hij de weg kwijtraakte…

Op vrijdagochtend wijst De Telegraaf naar het KNVB Bekerduel dat de nummer één van de Eredivisie gisteren speelde: “Het leek wel of PSV in het bekerduel met Telstar (2-1 winst) vooral wilde bewijzen dat de Eindhovense club wel degelijk goed met talenten om kan gaan. Trainer Roger Schmidt liet de 19-jarige Fodé Fofana in de spits debuteren, terwijl ook Yorbe Vertessen en Armando Obispo een kans kregen.”

‘We zijn niet gek!’

“Maar geen van die zelf opgeleide spelers kon als bliksemafleider fungeren voor Mo Ihattaren, die weer eens alle aandacht opeiste nu hij naar Ajax lijkt te verkassen”, vervolgt het dagblad, dat weet: “In Eindhoven halen ze daar de schouders over op. Daar is het dossier Ihattaren een paar maanden geleden met een ferme klap gesloten. Hij zou ook onlangs weer bij PSV aangeboden zijn. Maar ‘we zouden gek zijn om er ook maar één seconde over na te denken’, zo redeneerden ze in Eindhoven.”

Schmidt werd onlangs gevraagd naar de situatie van zijn voormalige pupil: “Ik heb vorig seizoen heel vaak antwoord op vragen over deze speler gegeven. Ik hoop oprecht dat hij op een dag werkelijk zijn potentieel zal benutten. Reflecteren op jezelf hoort daar uiteindelijk wel bij. Verder is de situatie nu zoals die is. Voor mij ligt dit in het verleden en ik richt me nu op het huidige team en de wedstrijden die we spelen.”

Verdien 3.50 keer je inleg als PSV van Ajax wint!

Heeft PSV gelijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
3506+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie