Danilo denkt aan transfer: “Hij is er erg druk mee”

Foto: Danilo denkt aan transfer: “Hij is er erg druk mee”

Danilo Pereira heeft donderdagavond met vier goals indruk gemaakt in de met 9-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis. Toch is de kans aanwezig dat de spits van Ajax deze maand nog vertrekt uit Amsterdam.

“Ik ben blij voor het team en ik ben blij dat ik mezelf heb kunnen laten zien”, sprak de Braziliaanse aanvaller na afloop tegenover ESPN. “Het past bij de mentaliteit van Ajax om niet snel ergens genoegen mee te nemen en altijd door te gaan voor meer. Dat hebben we vandaag gedaan. We hebben het goed gedaan.”

Danilo fungeerde voor de winterstop als stand-in voor Sébastien Haller, maar met Brian Brobbey is er een concurrent bij. De Braziliaan noemt dat ‘goed’. “Ajax heeft Brian natuurlijk met een reden gehuurd. Ik moet gewoon mijn ding doen, doorgaan en mezelf laten zien op momenten waarop dat kan. Dat Brian hier is, vind ik goed. Hij kan ons helpen en ik hoop van harte dat hij het goed doet. Dat hij hier is, is goed voor Ajax. Van concurrentie wordt iedereen beter.”

Transfer?

Toch is het duidelijk dat Danilo minder perspectief heeft bij Ajax. Er is interesse uit Brazilië en Engeland, maar of hij de club verlaat? “Dat laat ik aan mijn zaakwaarnemer over. Hij is er erg druk mee bezig op dit moment en ik kan er niet veel over zeggen. Ik focus me op mijn spel en het maken van doelpunten.”

Wint Ajax bij PSV? Win 1.90 keer je inleg bij bet365!

Moet Ajax hem laten gaan?

  • Ja
  • Nee
178+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie