BILD: ‘Mino Raiola op intensive care’

Foto: BILD: ‘Mino Raiola op intensive care’

Mino Raiola is eerder deze maand opgenomen op de intensive care van het San Raffaele in Milaan. Volgens BILD kampt de 54-jarige zaakwaarnemer met een longaandoening.

Op 12 januari werd ook al melding gemaakt van een ziekenhuisopname van Raiola. Kort daarna verklaarde de spelersmakelaar dat het om een geplande behandeling ging en daarmee haalde hij de angel uit de zorgelijke nieuwsberichten. Het Duitse medium stelt nu dat Raiola al enige tijd met een ernstige longaandoening op de intensive care is opgenomen.

De Ligt is een geboren Italiaan, maar bracht zijn jeugd door in Nederland. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest succesvolle zaakwaarnemers ter wereld. Zo is Raiola de zaakwaarnemer van spelers als Erling Braut Haaland, Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Matthijs de Ligt en verschillende Eredivisie-spelers.

Raiola heeft niet alleen een succesvolle reputatie. De spelersmakelaar staat er ook om bekend dat hij spelers nogal makkelijk wegbrengt naar andere clubs, zoals Brian Brobbey afgelopen zomer. Inmiddels is de spits op huurbasis weer terug bij Ajax.

Wedden op voetbalduels? Win via bet365!

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie