‘Moeizame onderhandelingen Ajax en Napoli’

Foto: ‘Moeizame onderhandelingen Ajax en Napoli’

De onderhandelingen tussen Ajax en Napoli over Nicolás Tagliafico lijken weinig op te schieten. Napoli wil de Argentijnse verdediger huren, terwijl de Amsterdammers enkel willen verkopen.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport donderdag. De zaakwaarnemer van de international sprak eerder deze week met de clubleiding van Ajax over een transfer voor zijn cliënt. Tagliafico verpietert op de bank, terwijl hij per se wil spelen met oog op het WK in Qatar later dit jaar. Napoli en Olympique Marseille meldden zich, maar willen enkel huren met een optie tot koop.

Zeven miljoen euro

De Nederlandse landskampioen willen verdienen aan een vertrek van Tagliafico en denken daarbij aan een bedrag van zeven miljoen euro. De 29-jarige Zuid-Amerikaan heeft een contract tot medio 2023 in de Johan Cruijff ArenA. Ajax wil niet het risico lopen dat Tagliafico over een jaar gratis de deur uitloopt. 

Napoli heeft volgens de berichtgeving Tagliafico bovenaan op het lijstje wat betreft de linksbackpositie. Mocht deze deal niet doorgaan komen Mathias Olivera (Getafe) en Reinildo (Lille) op de radar. De verwachting was dat Tagliafico Ajax eerder al zou verlaten, maar de interesse in hem werd nooit echt concreet. Toen verkeerde hij nog in een luxepositie, nu wil hij per se weg omdat het aantal speelminuten zeer gering is.

Goal van Tagliafico tegen PSV? Verdien 7.5x je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Logisch dat Ajax alleen wil verkopen?

  • Ja, tuurlijk
  • Nee, verhuur ook goed
197+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie