‘Barcelona deelt snoeiharde klap uit aan Dembélé’

Foto: ‘Barcelona deelt snoeiharde klap uit aan Dembélé’

Barcelona heeft het gehad met de onderhandelingen met Ousmane Dembélé. De aanvaller zit daarom niet bij de selectie voor het duel van donderdagavond met Athletic Bilbao, zo laat Catalunya Radio weten.

De Spanjaarden zijn al maandenlang met de zaakwaarnemer van Dembélé in gesprek om zijn contract, die aan het einde van het seizoen afloopt, te verlengen. Aangezien Barcelona in zware financiële nood zit, kan de club echter niet meer het salaris op tafel leggen dat hij vooralsnog ontving. Daarmee lijkt de Fransman het niet eens te zijn.

Dembélé liet aan Xavi en de media meermaals weten dat hij graag in Spanje blijft voetballen, maar het zorgde voorlopig nog niet tot een akkoord tussen beide partijen. Barcelona besloot daarom deze week om zich uit te spreken. Xavi liet tijdens de persconferentie weten dat hij de situatie van Dembélé betreurde.

De oefenmeester oogde behoorlijk kwaad over de stand van zaken en voegde de daad bij het woord: Dembélé reist donderdagavond niet af voor de wedstrijd tegen Athletic Bilbao. Op deze manier proberen de Spanjaarden te communiceren dat de Fransman snel een beslissing moet nemen, omdat Barcelona dat anders zélf doet.

Boze belangenbehartiger

Zijn zaakwaarnemer sprak deze week al schande van de manier waarop de club zich opstelde. Zo zou het alleen maar tegen Barcelona werken als het zou besluiten om Dembélé onder druk te zetten. De Spaanse grootmacht lijkt zich echter weinig aan te trekken van de dreigende taal. Mocht de buitenspeler alsnog niet bijtekenen dan wil de club hem nog deze maand van de hand doen.

Wint Barcelona van Athletic Bilbao? Profiteer van een odd van 2.30!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wat gaat Dembélé doen?

  • Verlengen
  • Vertrekken
245+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie