Wriedt verlaat Willem ll, Brabanders denken aan oude bekende als vervanger

Foto: Wriedt verlaat Willem ll, Brabanders denken aan oude bekende als vervanger

Kwasi Wriedt trekt per direct de deur dicht bij Willem ll. De spits keert terug naar Duitsland en gaat spelen in de Tweede Bundesliga. De Tilburgers hebben een oude bekende als vervanger op het oog.

Woensdagavond kwamen onder meer Voetbal International, De Telegraaf en het Brabants Dagblad met dit nieuws. De 27-jarige aanvaller verlaat Willem ll voor het tweede niveau van Duitsland, al is het nog niet bekend om welke club het gaat. De Tricolores ontvangen een afkoopsom voor Wriedt, die nog een verbintenis tot medio 2023 had. Bij onze oosterburen wordt hij al medisch gekeurd bij zijn nieuwe werkgever.

Willem ll nam Wriedt in de zomer van 2020 over van Bayern München, waar hij in het tweede elftal speelde. De in Hamburg geboren Ghanees maakte in zijn eerste seizoen indruk met zijn fysieke voorkomen en scoorde daarbij acht keer in 24 duels. Ook dit seizoen was hij een basisspeler met achttien duels, waarin hij vier keer het net vond. 

Oulare

De transfersom die Willem ll ontvangt wil het investeren in een vervanger. Daarbij wordt de 26-jarige Obbi Oulare genoemd. De Belg met Afrikaanse roots speelde in 2017 in Tilburg en maakte toen vier treffers in elf duels. Toen werd hij gehuurd van Watford, momenteel staat de spits onder contract bij Barsnley. Ook nu mag hij tijdelijk een andere club zoeken; naast Willem ll zouden ook de nodige Belgische clubs geïnteresseerd zijn.

Eindelijk weer eens een zege van Willem ll? Pak €310 bij een inzet van €100 tegen FC Twente!

Jammer dat Wriedt vertrekt?

  • Ja, gewoon een goede spits
  • Nee, niet erg
73+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie