‘PSG kijkt tegen gigantisch probleem aan’

Foto: ‘PSG kijkt tegen gigantisch probleem aan’

Paris Saint-Germain kreeg deze week slecht nieuws te verwerken. De Fransen kunnen de komende periode hoogstwaarschijnlijk niet beschikken over sterspeler Kylian Mbappé die vanwege een spierblessure langs de kant staat.

Hoewel de club bovenaan staat in de Franse competitie en daardoor best zonder Mbappé kan, is dat in de Champions League een ander verhaal. Paris Saint-Germain hoopt met onder meer Lionel Messi in de gelederen dit seizoen aanspraak te maken op het winnen van het miljoenenbal en denkt Mbappé daarbij nodig te hebben.

Pikant genoeg neemt Paris Saint-Germain het in de achtste finale op tegen Real Madrid. Mbappé is na het seizoen transfervrij en gaf meermaals aan dat hij een overstap naar de Spanjaarden wel zag zitten. Het zou betekenen dat hij de mogelijkheid had om zijn nieuwe club uit te schakelen, maar zeker het heenduel lijkt te vroeg te komen.

De club maakt zich bovendien zorgen over de kwaal. Aangezien het vaak lastig te zeggen is wanneer een speler volledig is hersteld van een spierblessure, vreest Paris Saint-Germain dat de club hem te vroeg zal inzetten. Daarom is het denkbaar dat de club langer wacht met het inbrengen van Mbappé, om hem later in het toernooi nog te kunnen gebruiken.

Meer topwedstrijden

Het duel tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain is niet de enige topwedstrijd in de achtste finale Zo staat eveneens de wedstrijd tussen Atlético Madrid en Manchester United op het programma. Bovendien nemen Internazionale en Liverpool het in februari tegen elkaar op.

Wint Paris Saint-Germain de Champions League? Pak 9 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Is Mbappé onmisbaar voor Paris Saint-Germain?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
83+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie