‘Berghuis-achtige transfer captain RKC’

Foto: ‘Berghuis-achtige transfer captain RKC’

Steven Berghuis stapte afgelopen zomer over van Feyenoord naar Ajax, het zou zomaar eens kunnen dat Melle Meulensteen een Brabantse editie van zo’n move gaat maken. De captain van RKC staat namelijk in de belangstelling van rivaal Willem II.

Meulensteen zelf wil graag naar Tilburg, ‘maar de clubs komen er (nog) niet uit’, weet Omroep Brabant te melden. “De Waalwijkers zeggen niet de intentie te hebben om de centrale verdediger te verkopen. Willem II zou een flink bod hebben uitgebracht. De interesse van de Tilburgers voor Meulensteen is niet nieuw. Afgelopen zomer toonden ze ook al belangstelling. Ondanks het hoge bod lijkt een akkoord ver weg.”

De verdediger zelf bevestigde deze week al: “De clubs gaan er niet uit komen. RKC wil niet meewerken.” Als het aan Meulensteen zelf ligt, gebeurt dat later alsnog wel. “Ik heb ambities. Mensen kijken misschien naar de ranglijst maar ik zie het als een stap. Willem II is op dit moment de enige concrete club dus ik hoef er verder ook niet over na te denken. Ik laat het eerst aan de clubs. Maar er zijn maar weinig clubs die zo’n bedrag gaan betalen.”

Coach Joseph Oosting wil Meulensteen tot de zomer bij RKC houden. “Ik heb tegen Melle gezegd dat hij hier moet blijven. Ik verwacht dat er een nog mooiere stap gaat komen in de zomer. Hij moet nu rustig blijven.” De kans is dus groot dat hij het seizoen afmaakt bij RKC, weet Meulensteen zelf ook: “Op dit moment is het boek gesloten. Of dat zo blijft is afhankelijk van RKC.”

De zoon van voetbaltrainer René Meulensteen speelde eerder al, in Engeland, bij Preston North End en Lancaster City. De 22-jarige Meulensteen tekende in 2018 voor vier jaar bij RKC.

Wedden op bekerduels? Waag je gok via bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Zou dit een goede stap zijn voor hem?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
75+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie