TRANSFERUURTJE: Ajacied forceert vertrek, Suárez choqueert

Foto: TRANSFERUURTJE: Ajacied forceert vertrek, Suárez choqueert

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland

Ajax en Nicolás Tagliafico gaan deze maand mogelijk alsnog uit elkaar. Volgens Tuttomercatoweb heeft Napoli dinsdag een officieel aanbod neergelegd in Amsterdam. Volgens het Italiaanse medium is het ongeduld echter voorbij. De Argentijn wil weer wekelijks spelen en heeft zijn management daarom opdracht gegeven om tot een oplossing te komen.

Het is goed mogelijk dat Gody Gakpo bezig is aan zijn laatste maanden bij PSV. De aanvaller heeft zich opgewerkt tot een sterspeler in Eindhoven en dat is buitenlandse clubs niet ontgaan. The Athletic linkt Gakpo dinsdag aan een overstap naar Premier League-gigant Liverpool. The Reds beschikken weliswaar over een geweldige voorhoede plus een dito bankbezetting, maar al enige tijd is de clubleiding op zoek naar een extra smaakmaker. De PSV-aanvaller zou dus één van de (mogelijke) opties zijn.

FC Utrecht werkt niet mee aan een vertrek van Bart Ramselaar. De 25-jarige middenvelder kan rekenen op de interesse van een aantal buitenlandse clubs, maar op dit moment is dat onbespreekbaar. Het Algemeen Dagblad schrijft: “De middenvelder staat in de belangstelling van het Engelse Millwall (elfde in de Championship) en een Chinese en een Italiaanse club, maar Utrecht houdt de boot af.”

Er lonkt een fantastische transfer voor Perr Schuurs. De Italiaanse topclub AC Milan overweegt serieus werk te maken van de Ajax-verdediger, zo weet MilanNewsAl enige tijd is AC Milan op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Sven Botman van Lille OSC werd nadrukkelijk genoemd, maar hij bleek te duur en kreeg uiteindelijk sowieso geen toestemming om de Franse club te verlaten. De clubleiding zoekt nu naar alternatieve opties en via tussenpersonen zou Schuurs ter sprake zijn gekomen.

Buitenland

Luis Suárez maakt mogelijk een opzienbarende transfer. Volgens Gerard Romero is een terugkeer naar de Premier League een optie en wel bij Aston Villa. De club uit Birmingham staat sinds enkele maanden onder leiding van Steven Gerrard. De Villa-manager speelde bij Liverpool jarenlang samen met Suárez, die hij graag naar de club wil halen. Met Philippe Coutinho en Lucas Digne wist men deze winter al twee serieuze aankopen te realiseren.

En tot slot: Georginio Wijnaldum blijft ook de komende maanden bij Paris Saint-Germain. Volgens journalist Ignazio Genuardi hebben beide partijen een streep gezet door een wintertransfer. Wijnaldum verruilde Liverpool afgelopen zomer transfervrij voor PSG. De Oranje-international zat de eerste maanden veelvuldig op de reservebank en het gerucht ging dat hij daarom wel heil zag in een bliksemtransfer.

PSG CL-winnaar? Win negen keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Tagliafico is goed genoeg voor Napoli

  • Eens
  • Oneens
70+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

22:09
3+
De Jong zag zenuwen bij teamgenoten PSV
21:50
33+
Veerman geniet: ‘Laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn’
21:46
64+
‘Slot maakt bizarre keuze bij Feyenoord’
21:26
46+
Bosz applaudisseerde in de rust: “Waanzinnig goed”
21:05
450+
Oorlog na Heerenveen-PSV: ‘puntenaftrek’
21:01
94+
Slot wil naar Liverpool: “Wordt komende dagen duidelijk”
20:50
34+
PSV door achtklapper tegen sc Heerenveen officieus landskampioen
20:36
228+
‘Pijnlijke Van Persie-actie na Heerenveen-PSV’
20:27
487+
‘Chivu keert na 21 jaar terug bij Ajax’
20:02
113+
Feyenoord én Go Ahead Eagles verrassen met opstelling
19:42
153+
‘PSV moet absolute klassespeler aantrekken’
19:24
44+
Bliksemstart PSV: 0-3 na een kwartier (!) spelen
19:11
284+
‘Bestuurlijke onrust Ajax nog niet teruggekeerd’
18:50
10+
Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld
18:30
306+
‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’
18:10
175+
Ajax-directeur eigenlijk heel ouderwets: “Terug naar het gogme van vroeger”
17:50
32+
Opstellingen Heerenveen en PSV: Bosz wijst vervanger van Dest aan
17:37
30+
Kind van de club verlengt bij Feyenoord tot 2025
17:30
176+
‘Hij is zeker geschikt om Slot op te volgen bij Feyenoord’
17:10
99+
Slot nu al geconfronteerd met opdringerige Engelse journalisten
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie