‘Tagliafico forceert vertrek bij Ajax na aanbod’

Foto: ‘Tagliafico forceert vertrek bij Ajax na aanbod’

Ajax en Nicolás Tagliafico gaan deze maand mogelijk alsnog uit elkaar. Volgens Tuttomercatoweb heeft Napoli dinsdag een officieel aanbod neergelegd in Amsterdam.

Tagliafico was jarenlang een vaste waarde bij Ajax, maar verloor begin dit seizoen zijn basisplaats. Trainer Erik ten Hag koos centraal achterin voor Jurriën Timber en Lisandro Martínez, waardoor Daley Blind als linksback werd geposteerd. De Argentijn speelde dit seizoen pas 553 minuten over een totaal van veertien wedstrijden.

Ondanks zijn temperament accepteerde Tagliafico zijn rol tot op heden. Volgens het Italiaanse medium is het ongeduld echter voorbij. De Argentijn wil weer wekelijks spelen en heeft zijn management daarom opdracht gegeven om tot een oplossing te komen.

Voorstel Napoli

Napoli heeft dinsdag een huurtransfer met een optie tot koop voorgesteld. Mocht Ajax hiermee instemmen, dan vliegt Tagliafico zo snel mogelijk naar Napels om de overstap rond te maken. Ook FC Barcelona en Olympique Marseille zijn in de race, maar op dit moment geniet de Italiaanse club de voorkeur.

Het is overigens maar de vraag of Ajax instemt met een huurdeal. De Amsterdammers hebben vooralsnog aangegeven dat een transfer niet aan de orde is, tenzij de hoofdprijs op tafel komt. Een ultiem transferverzoek van de loyale Tagliafico zorgt mogelijk tóch voor een doorbraak.

Wint Ajax bij PSV? Verdubbel je inleg bij bet365!

Terecht?

  • Ja
  • Nee
1052+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie