‘Benzema laaiend door transferplannen Real Madrid’

Foto: ‘Benzema laaiend door transferplannen Real Madrid’

Sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo heeft Karim Benzema zich opgeworpen tot de aanvalsleider van Real Madrid. Ook dit seizoen is de ervaren Fransman weer goud waard voor de leider in LaLiga. Maar de spits zou niet bepaald gelukkig zijn over de transferplannen die intern worden gesmeed. 

Afgelopen zondag toonde Benzema nogmaals zijn waarde door de winnende strafschop binnen de knallen. In totaal zit de Franse international dit seizoen alweer aan 24 doelpunten en negen assists in 27 officiële duels namens zijn club. Statistieken die enkel de allergrootsten kunnen voorleggen. Maar het jeugdproduct van Olympique Lyon wordt eind dit jaar alweer 35 jaar en nadert dus onvermijdelijk de herfst van zijn carrière. Real zou dan ook al aan de toekomst denken. 

De Koninklijke wil in de zomer toeslaan bij Kylian Mbappé (PSG), maar ook de naam van Erling Haaland weerklinkt steeds luider in de wandelgangen van het Estadio Santiago Bernabeu. De Noorse spits vertrekt komende zomer normaal gezien bij Borussia Dortmund en zou zelf een voorkeur hebben voor Real Madrid. Het bestuur zou volgens de laatste berichten ook bereid zijn om een forse inspanning te doen om zijn komst te bewerkstelligen. 

Contract tot 2023

Maar die plannen zinnen Benzema dus niet. Volgens El Nacional zou de spits voorzitter Florentino Pérez hebben laten weten dat hij absoluut wil vertrekken indien Haaland zijn kribbel zet. De Fransman heeft geen zin om als tweede viool te gebruikt gaan worden. Zijn huidige contract loopt nog tot medio 2023. Voor de club wordt komende zomer dus ook de laatste kans om nog wat aan hem te verdienen. Al zal de transfersom gezien zijn leeftijd allicht beperkt blijven. Moest Haaland niet komen, dan blijft Benzema wel sowieso aan boord.

Een hattrick van Benzema donderdag tegen Elche? Profiteer en pak 13x je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet Real er alles aan doen om Benzema te behouden?

  • Ja, dat is duidelijk
  • Nee, de jeugd heeft de toekomst
116+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie