‘Hazard dropt zomerse transferbom en verkast naar andere grootmacht’

Foto: ‘Hazard dropt zomerse transferbom en verkast naar andere grootmacht’

Het is momenteel nog koffiedik kijken naar hoe de toekomst van Eden Hazard er gaat uitzien. In recente weken leek zijn situatie in Madrid plots tóch te verbeteren, maar dat is na de laatste drie wedstrijden alweer heel wat minder het geval. 

Zo kwam de Rode Duivel immers niet meer van de bank, en had hij zo dus ook geen enkel aandeel in de Supercopa-zege van Real Madrid. Vorige week kwam dan ook in de Belgische media dat de aanvaller absoluut wil vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. Zo snel als deze maand nog, wat het dus wel kort dag maakt. 

Daarom ook dat ze bij Het Laatste Nieuws een heel andere mening zijn toegedaan. Volgens de krant zou Hazard deze maand niet meer doordrukken voor een transfer. Hij heeft er nog steeds geloof in dat hij van waarde kan zijn voor Real, maar lijkt vooral zijn familiale situatie de doorslag te geven. Zo heeft hij inmiddels vijf kinderen rondlopen, waarvan er vier naar school gaan in Madrid. En midden in het schooljaar laten veranderen, is niet bepaald ideaal. 

Zomertransfer? 

De kans lijkt dus eerder klein dat we Hazard deze maand nog zien vertrekken, maar een zomertransfer lijkt dan uiteraard wel weer erg waarschijnlijk. De Waalse journalist Sacha Tavolieri kwam hiervoor met spraakmakende informatie. Zo stelde hij tegenover de Qatarese journalist Mohammed Alkaabi dat Hazard reeds contact zou hebben opgenomen met Nasser Al-Khelaifi, de voorzitter van PSG. Mocht Hazard effectief naar Parijs trekken, zou hij zo een verrassende terugkeer maken in de Ligue 1.

Goaltje van Hazard tegen Elche? Waag een gokje bij bet365 (@3.2)!

Moet PSG gaan voor Hazard?

  • Ja, topversterking
  • Nee, niet aan beginnen!
96+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie