‘Fernandes eist waanzinnig United-salaris’

Foto: ‘Fernandes eist waanzinnig United-salaris’

Bruno Fernandes heeft een stevige eis neergelegd bij Manchester United. De Portugees wil een gloednieuw contract tekenen op Old Trafford en in ruil daarvoor wenst hij topverdiener te worden.

Fernandes speelt sinds januari 2020 voor Manchester United. Sindsdien produceerde de 27-jarige Portugees 33 goals en 22 assists voor de Engelse topclub, waaronder twee doelpunten in het uitduel met Aston Villa (2-2) van afgelopen zaterdag. Alleen Mohamed Salah (45, Liverpool) en Harry Kane (34, Tottenham Hotspur) scoorden vaker in die periode.

Begin 2020 tekende Fernandes een vijfjarig contract met een optiejaar in Manchester. Volgens The Athletic zijn er onderhandelingen opgestart, maar zijn deze opgeschort tot na het einde van het seizoen. Het management van de aanvallende middenvelder heeft een eerste aanbieding van tafel geveegd.

Huidige grootverdieners

Cristiano Ronaldo is momenteel de absolute nummer één per 400.000 pond per week, waar David de Gea wekelijks goed is voor 375.000 pond. Ook Paul Pogba, Raphael Varane, Anthony Martial, Jadon Sancho, Edinson Cavani en Marcus Rashford overschrijden het weeksalaris van 200.000 pond.

Volgens het Britse medium is United ondanks de uitgestelde onderhandelingen ontspannen over de situatie. Zijn lange contractduur is één van de redenen.

Eindigt United in de topvier? Win 3.25 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Heeft hij daar recht op?

  • Ja
  • Nee
90+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie