“Meedoen om de titel? Dat is veel te optimistisch”

Foto: “Meedoen om de titel? Dat is veel te optimistisch”

Feyenoord droomde dit seizoen hardop van de eerste landstitel sinds 2017, maar na speelronde negentien lijkt dat al een utopie. Na de thuisnederlaag tegen Vitesse (0-1) is zelfs een topdrie-klassering geen zekerheidje te noemen.

Robert Maaskant trekt een harde conclusie. “Feyenoord is terug in de realiteit. Je kunt van Vitesse verliezen, dat is niet heel raar”, zo laat hij weten in FC Rijnmond. “Meedoen om de titel? Dat is veel te optimistisch. Feyenoord heeft een goede ploeg en kan zeker derde worden. Als een ploeg erboven een dip heeft, mag je misschien dromen van meer.”

Thomas Verhaar vindt het overdreven om in paniek te raken na een nederlaag. Wel stelt hij: “Zolang je kan dromen van de titel moet je dat doen, als Feyenoord zijnde, heb ik eerder gezegd. En die droom staat nu even in de koelkast. Dat kan over vier wedstrijden opeens weer anders zijn, zo is het ook. Maar als je ziet hoe Ajax eigenlijk dit hele seizoen al verdedigt, dan gaan die niet veel morsen.”

Bijlow

Tegen Vitesse maakte doelman Justin Bijlow een grote blunder. Maaskant: “Daar is ook niet tegenop te voetballen. Dit soort individuele fouten zitten er bij, al is deze iets groter dan een standaard fout. Hierbij kan je coachen wat je wilt, maar dan houdt het op. En in sommige wedstrijden kan je dat herstellen, maar tegen de sterkere ploegen niet.”

Wint Feyenoord bij NEC? Win 1.40 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Is Feyenoord al afgehaakt?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
63+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie