‘Manchester United kijkt verliefd naar Ajax’

Foto: ‘Manchester United kijkt verliefd naar Ajax’

Een nieuwe dag, een nieuw artikel over de toekomst van Ajax-trainer Erik ten Hag. De Engelse media blíjven maar bezig met de Tukker, die naar verluidt begeerd wordt door Manchester United. Maar is hij ook kandidaat nummer één?

Volgens Manchester Evening News kijken de clubleiding op Old Trafford én interim-manager Ralf Rangnick met grote bewondering naar de prestaties in de Johan Cruijff ArenA onder het bewind van Ten Hag. Het regionale medium voert de titels van de Amsterdammers en het Champions League-avontuur van een paar jaar geleden aan.

Journalist Samuel Luckhurst, die behoorlijk goed ingevoerd is bij The Red Devils, weet daarnaast te melden dat de hoge heren in Manchester behoorlijk vriendschappelijk met hun Ajax-tegenhangers omgaan, als gevolg van de transfer van Donny van de Beek naar United ter waarde van ongeveer veertig miljoen euro.

Álle ingrediënten lijken dus aanwezig te zijn voor een dienstverband van Ten Hag op Old Trafford, al wordt de naam van Paris Saint-Germain-oefenmeester Mauricio Pochettino óók nog heel erg vaak genoemd door de Engelse pers. Dat die van de Ajax-manager eveneens vaak voorbijkomt, kunnen we echter toch wel zien als een teken aan de wand. De radertjes draaien!

‘Of ik er klaar voor ben?’

Ten Hag vertelde anderhalve maand geleden over een nieuw avontuur: “Ik voel erkenning als ik word gelinkt aan topclubs, maar ik zit bij Ajax en ben niet concreet met andere clubs bezig. Of ik het nu zou kunnen, moeten anderen vooral beoordelen. Als ik dat nu zou zeggen, zie ik de koppen al voor me: Ten Hag klaar voor volgende stap. Laten we dat dus maar niet zo zeggen, haha. Maar ik denk zelf wel dat ik daar klaar voor ben. Laat ik het zo zeggen: ik zou die uitdaging graag aangaan, maar ik ben er niet naar op jacht.”

Verdubbel je inleg als Ajax van PSV wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Is Ten Hag er klaar voor?

  • Ja
  • Nee
763+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie