Van der Vaart walgt: “Dit kan niet, ontsla hem!”

Foto: Van der Vaart walgt: “Dit kan niet, ontsla hem!”

Trainer Frank Wormuth liet Rai Vloet afgelopen weekend al weer invallen bij Heracles. Een beslissing die voor veel ophef heeft gezorgd, want de middenvelder zit middenin zijn strafproces na betrokkenheid bij een ongeval dat het leven van een vierjarig jongetje kostte.

Ook de eigen fans waren zo fel tegen de invalbeurt van Vloet dat zij in Almelo de spelersbus (waar Vloet niet in bleek te zitten) opwachtten bij Erve Asito. Het ging om ongeveer veertig supporters. “Ze gingen in gesprek met onder anderen algemeen directeur Rob Toussaint, voorzitter Henk Bredewoud en trainer Frank Wormuth”, weet De Telegraaf.

En de krant meldt ook dat er vanavond een nieuw gesprek tussen boze fans en de clubdirectie plaats gaat vinden. De terugkeer van Vloet, die twee maanden geleden met alcohol op het fatale ongeluk veroorzaakte, is dan het praatonderwerp.

Veel onbegrip

“Ik snap Heracles niet”, reageert Arno Vermeulen op de zaak, in Studio Voetbal. “De club gedraagt zich laf. Ze hadden ook kunnen zeggen: hij speelt dit seizoen niet meer. Voor de nabestaanden is dit een verschrikkelijk moment. Dit moet je niet willen.”

Rafael van der Vaart ziet slechts één oplossing: “Dit kan niet. Je moet hem ontslaan. Die mensen thuis krijgen alles mee. Het zal jouw kind zijn. Een kind van vier. De club mag dit niet accepteren..” Pierre van Hooijdonk besluit: “De enige juiste oplossing is Vloet deze transferperiode met stille trom naar het buitenland laten gaan. Voor Vloet is geen toekomst meer in Nederland. Hij krijgt opmerkingen in elk stadion.”

Verdien 1.83 keer je inleg als Heracles van Go Ahead Eagles wint!

Eens met Van der Vaart?

  • Ja
  • Nee
435+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie