Feyenoord-lichtpuntje ondanks verlies in Elftal v/d Week

Foto: Feyenoord-lichtpuntje ondanks verlies in Elftal v/d Week

Vitesse wist afgelopen weekend knap met 0-1 te winnen op bezoek bij Feyenoord. Toch kiest rapporteur Harry Lubse (70) voor één Feyenoord-speler in zijn Elftal van de Week bij De Telegraaf.

Lubse looft namelijk rechtsback Marcus Pedersen. “Hij is erg standvastig, heeft snelheid, levert aanvallend voortdurend problemen op voor een tegenstander en liep tegen Vitesse heel veel gaten dicht voor andere spelers”, aldus de rapporteur.

De tegentreffer van Loïs Openda was dan ook niet de schuld van Pedersen, vindt Lubse. “Justin Bijlow dook ineens voor hem op bij de tegengoal. Die vond ik niet aan hem te wijten.”

Openda Man of the Match

Overigens staat ook Openda in het elftal van de oud-international. “Voor de rechterkant verkies ik Loïs Openda van Vitesse toch boven Antony van Ajax. Het is niet zijn positie, maar hij verdient een plek in het elftal. Openda bracht Feyenoord in verlegenheid met zijn arbeid en onvoorspelbaarheid. Dat zag je bij zijn winnende doelpunt. Met zijn snelheid duikt hij overal op en hij heeft gevoel voor de goal.”

Wedden op Feyenoord? Waag je gok via bet365!

Elftal van de Week in De Telegraaf: Vaessen (RKC); Pedersen (Feyenoord), Timber (Ajax), Martínez (Ajax), Mauro Jr. (PSV); Gravenberch (Ajax), Götze (PSV), Van den Belt (PEC Zwolle); Openda (Vitesse), Brobbey (Ajax), Tadic (Ajax)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Terechte uitverkiezing voor Pedersen?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet..
87+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie