Lof voor PSV’er: ‘Ongelooflijk wat hij dan kan’

Foto: Lof voor PSV’er: ‘Ongelooflijk wat hij dan kan’

PSV won gisteren nipt met 0-1 van FC Groningen en staat daardoor nog altijd bovenaan in de Eredivisie. Rapporteur Harry Lubse van De Telegraaf koos voor twee spelers van de Eindhovenaren in zijn Elftal van de Week.

Lubse (70) begint: “De linksback is Mauro Junior van PSV. Hij is daar zo nuttig, omdat hij de ervaring heeft als aanvallende middenvelder. Daardoor kan hij zich aanvallend altijd goed inschakelen. Hij is klein van stuk, maar wint heel veel van zijn duels door zijn verbetenheid. Dat ventje zit goed in elkaar.”

Lubse vervolgt: “Op 10 staat Mario Götze van PSV. De man van de korte passjes en het liefst alles direct willen spelen. Hij brengt het creatieve bij PSV en vindt de oplossingen wel. Het is ongelooflijk wat die man in de kleine ruimtes allemaal kan. En dan scoorde hij ook nog eens door goed voor de goal op te duiken.”

Götze scoorde in Groningen zijn eerste Eredivisiedoelpunt van dit seizoen; het was de winnende treffer in de tiende minuut, na goed voorbereidend werk van de eerder benoemde Mauro Junior en ook Cody Gakpo.

Elftal van de Week in De Telegraaf: Vaessen (RKC); Pedersen (Feyenoord), Timber (Ajax), Martínez (Ajax), Mauro Jr. (PSV); Gravenberch (Ajax), Götze (PSV), Van den Belt (PEC Zwolle); Openda (Vitesse), Brobbey (Ajax), Tadic (Ajax)

Wie wint Ajax-PSV? Waag je voorspelling via bet365!

Gotze is mits fit de beste speler van de hele Eredivisie

  • Eens
  • Oneens
112+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie