‘Nachtmerrie Ihattaren komt uit’

Foto: ‘Nachtmerrie Ihattaren komt uit’

Mohamed Ihattaren werkt met zijn fitheid met oud-voetballer Gerald Vanenburg en hoopt op een herkansing in het voetbal. Die gaat er ongetwijfeld wel komen, maar of het gewezen ‘supertalent’ ook daadwerkelijk terugkeert op topniveau…?

In de afgelopen week deed de jongeling zijn verhaal in De Telegraaf, maar hij heeft de heren analytici van Studio Voetbal niet weten te overtuigen… Rafael van der Vaart: “Ik vind dit zo jammer allemaal, het is zo’n geweldige speler. Deze week stond een beetje in het teken van hoe gaan we hem weer positief in het nieuws brengen. Iedereen krijgt de schuld: Mino Raiola, Roger Schmidt, maar hij niet. Hij heeft zoveel talent en ik heb hem altijd wel beschermd. Dat zal ik ook altijd blijven doen, want voor hem ga je naar het stadion. Maar het wordt nu wel tijd dat hij opstaat en het laat zien. Je kan toch niet zeggen dat hij bij PSV geen kans heeft gekregen?”

Arno Vermeulen denkt niet dat Ihattaren óóit nog in de top zal spelen: “Hij moet het zelf gaan doen en dat gaat echt niet lukken. Deze speler komt nooit meer in de top te voetballen. Als je ook leest wat zijn denkpatroon is. Hij werd gewisseld tegen Ajax en dan gaat hij een dag later expres te laat komen. Om een gesprek met de trainer te krijgen. Dat gebeurt niet. Slecht gedrag ga je niet belonen. En dan is hij ook nog eens boos dat Schmidt aan de technisch directeur en algemeen directeur laat weten dat hij te laat is gekomen.”

‘Ihattaren gaat het níét redden’

“Als je op die manier in je denkpatronen zit, dan gaat het nooit opgelost worden. Hij gaat het niet redden”, vervolgt de commentator van de NOS. “En het moet ook niet afhangen van welke trainer je hebt. Nu krijgt Schmidt de volle laag en dat is volgens mij juist een menselijke trainer. In je loopbaan krijg je te maken met trainers waarmee je een klik hebt of minder. Hij moet het echt helemaal zelf gaan doen. Hij moet in de spiegel gaan kijken. Al die bullshit die hij in die twee interviews heeft gegeven, dat moet hij vergeten. Hij is nu twee keer veel te zwaar geweest en volgende maand wordt hij 21 jaar.”

De voormalige PSV’er schoof zijn zaakwaarnemer Mino Raiola aan de kant voor Ali Dursun. Pierre van Hooijdonk: “Nu is Raiola ineens niet meer goed. En zo gaat het maar door. Hij moet eens… Hij moet sociale media aan de kant zetten en werken aan een vetpercentage dat lijkt dat op dat van een profvoetballer.”

Verdien 7 keer je inleg als Sampdoria tegen Juventus stunt!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Mohamed-Amine Ihattaren (@iamihattaren)

Gaat hij het redden?

  • Ja!
  • Nee…
2013+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

13:19
17+
Wilfred Genee ‘cancelt’ Vandaag Inside-gast
12:48
253+
‘Excelsior zwaar benadeeld tegen Ajax’
12:10
229+
‘Barcelona gaat helemaal los met 1,2 miljard’
12:00
42+
Waarom Mikautadze bij Ajax nooit gaat slagen
11:46
121+
ESPN-analisten kraken ‘kelderklasse-speler’ Ajax
11:35
174+
Grote zorgen om Brobbey-situatie: ‘Het is gek’
11:15
201+
‘Transfergekte bij Manchester United aanstaande’
10:44
215+
Vink ziet groot verschil tussen Ajax en rivalen Feyenoord en PSV
10:31
107+
‘Pasveer neemt Ajax-besluit’
10:00
116+
Op deze manieren kan PSV kampioen worden
09:45
164+
Van ‘t Schip wijst naar groot Ajax-probleem: ‘Al hele seizoen zo’
09:25
180+
Rensch bespreekt discutabel Bergwijn-moment
08:50
239+
Van ‘t Schip komt met simpele verklaring voor matig spel Ajax
08:30
263+
Van Dijk laat zich uit over Arne Slot-geruchten
08:15
0+
Ajax-directeur Beuker deelt zomerse transferplannen Ajax: ‘Veel werk te doen’
07:40
538+
De Telegraaf heeft EK-boodschap voor Noa Lang
07:30
2527+
‘Dit bedrag vraagt Feyenoord voor Arne Slot’
07:10
839+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
23:42
205+
Mogelijke Slot-opvolger reageert: “Ik doe niet aan geruchten”
23:18
92+
Everton doet Liverpool pijn in titelrace, United met de schrik vrij
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie