TRANSFERUURTJE: Ajax-drama en geheimzinnige Bazoer

Foto: TRANSFERUURTJE: Ajax-drama en geheimzinnige Bazoer

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

NEDERLAND 

Ajax haalt de jeugdopleidingen door heel Nederland leeg op zoek naar groot talent. De Amsterdammers staan niet bovenaan de voedselketen in het voetbal, dus moeten zelf ook altijd opletten dat een grote Europese ploeg niet hetzelfde trucje uithaalt in de Johan Cruijff ArenA. Borussia Dortmund hoopt echter wel weer toe te slaan op De Toekomst: naast de komst van spits Julian Rijkhoff, die op dit moment bij BVB speelt, is de Duitse topper ook in de markt om Prince Aning over te nemen van Ajax. De zeventienjarige linksback speelt op dit moment in de A1 van de Amsterdammers en heeft nog geen profcontract. 

Riechedly Bazoer won gisteren met Vitesse van zijn mogelijk toekomstige werkgever FeyenoordNa afloop ging Bazoer in gesprek met ESPN verder in op de onderhandelingen tussen de clubs. Volgens de verdediger annex middenvelder is de kans groot dat hij de rest van het seizoen voor Vitesse blijft spelen. De voormalig speler van Ajax en PSV staat in de belangstelling van verschillende clubs, maar gaf aan dat hij met alle liefde het seizoen bij Vitesse afmaakte. Bazoer is gelukkig in Arnhem, misschien wel gelukkig genoeg om zijn contract alsnog te verlengen? 

BUITENLAND 


Antony Martial is op ramkoers bij Manchester United. De Franse aanvaller weigerde met zijn team mee te reizen naar de uitwedstrijd tegen Aston Villa. Manager Ralf Ragnick vertelde dat de Fransman wel degelijk mee mocht naar Birmingham, maar dit ondanks de afwezigheid van Cristiano Ronaldo en Marcus Rashford weigerde. De aanvaller heeft al langer een wens om te vertrekken uit Old Trafford en lijkt er alles aan te doen om dit ook te bewerkstelligen. Op dit moment lijkt Sevilla de belangrijkste kandidaat om Martial in te lijven. 

Mohamed Salah lijkt één met Liverpoolmaar het is de vraag hoe lang de Egyptische sterspeler nog actief is op Anfield Road. De contractonderhandelingen over het verlengen van het tot 2023 lopende contract zorgt al maanden voor veel onrust bij Liverpool. De Egyptische sterspeler wil een weeksalaris van bijna 500.000 euro en dat is de club tot nu toe te gortig. 

De toekomst van Harry Kane ligt voorlopig nog bij Tottenham Hotspur. Het ligt vooral aan de prestaties van de club hoe lang dat nog is. De Engelse sterspeler leek in de zomer dicht bij een overgang naar Manchester City – en dus Champions League-voetbal. Voorzitter Daniel Levy weigerde te onderhandelen met The Citizens, maar op het moment dat de prestaties van Tottenham dit seizoen weer tegenvallen, gaat Kane volgens Engelse media weer een transfer aanvragen.  


Ajax moet beter omgaan met jeugdspelers

  • Ja
  • Nee
204+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie