‘Premier League-sterren laten clubs schrikken’

Foto: ‘Premier League-sterren laten clubs schrikken’

De Engelse Premier League heeft een hele boel sterren in de competitie rondlopen. Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Mo Salah (Liverpool) zijn al jarenlang de smaakmakers van de hoogste Engelse voetbalklasse, maar de twee sterren zijn naar verluidt niet helemaal tevreden bij hun club en zouden volgens Daily Mirror een vertrek overwegen op het moment dat hun situatie niet verandert. 

Dat Harry Kane een vertrek bij Tottenham overweegt, is inmiddels een terugkerend verhaal. De sterspeler van Spurs en het Engelse nationale elftal maakte aan het begin van dit seizoen zijn vertrekwens bekend. De Engelse aanvaller zou in de nadrukkelijke belangstelling hebben gestaan van Manchester City, dat naar verluidt nooit reactie kreeg op het uitgebrachte bod. De aanstelling van Antonio Conte leek de problemen tussen Kane en Tottenham in de kiem gesmoord te hebben, maar opnieuw klinken er geluiden dat Kane niet blij is met de manier waarop de Italiaanse manager de club leidt. 

Harry Kane 

Tottenham staat op dit moment zesde in de Premier League. De club wil, net als Kane overigens, graag meedoen om Champions League-voetbal. Tottenham staat op dit moment zes punten achter nummer vier West Ham United, maar heeft ook twee wedstrijden minder gespeeld dan The Hammers. De mogelijkheden op een ticket voor het Miljardenbal liggen dus helemaal open in de tweede seizoenshelft, maar de prestaties onder Conte moeten wel beter om Kane ook tevreden te houden, weet de krant. 

Mo Salah 

Ook bij Liverpool maken ze zich zorgen om de sterspeler van de club. Mo Salah maakt al jaren grote indruk als buitenspeler van The Reds en zou die ontwikkeling nu willen terug zien in een nieuwe contractaanbieding. De club en de Egyptische ster zijn al een tijdje aan het onderhandelen, maar lijken er nog steeds niet uit te komen. De 29-jarige buitenspeler is ervan overtuigd dat hij genoeg heeft laten zien voor een weeksalaris van 479.000 euro per week (400.000 pond, red.). Liverpool heeft echter wel haast met het vastleggen van Salah: zijn contract loopt tot de zomer van 2023.   

Wie vertrekt er eerder?

  • Harry Kane
  • Mo Salah
137+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie