‘Ihattaren naar andere Eredivisieclub dan Utrecht’

Foto: ‘Ihattaren naar andere Eredivisieclub dan Utrecht’

Mohamed Ihattaren lijkt sinds begin deze week hard op weg naar FC Utrecht, dat hem voor anderhalf jaar wil huren van Juventus. In Italië klinken echter plots geluiden over een enorme plottwist.

Volgens CalcioMercato is er namelijk nog een andere Eredivisieclub met interesse in het huren van Ihattaren. Het Italiaanse medium noemt daarbij geen naam, maar het lijkt om een club uit de middenmoot of subtop van de Eredivisie te gaan.

Over Roger Schmidt

Vandaag ging Ihattaren in een interview met De Telegraaf nog dieper in op zijn problemen bij PSV met trainer Roger Schmidt: “Er is veel over mij gezegd, over hem gezegd, over ons gezegd”, begint hij in het interview. “Voor mijn gevoel kon hij moeilijk omgaan met jongens zoals ik. Jongens, die zich zo jong als ze zijn, af en toe als mannetjes gedragen. Ja, soms vervelend. Naar mijn idee heb ik er echt veel aan gedaan om dichter tot elkaar te komen, maar wij begrepen elkaar niet. We zochten uiteindelijk naar de verkeerde manieren om elkaar te raken.”

Na een wedstrijd in Amsterdam tegen Ajax ging het helemaal mis. “In de bus hoorde ik dat Schmidt na afloop had gezegd dat iedereen maar dacht dat ik Messi was en hij mij helemaal niet zo goed vond. Terwijl ik daar als een van de weinigen lef toonde en durfde te voetballen. Dat was voor mij de druppel na alles wat er al aan voorafgegaan was.”

Wint PSV van FC Groningen? Pak 1.36 keer je inzet!

FC Utrecht is perfect voor Ihattaren

  • Eens
  • Oneens
3716+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie