‘Ajax-droom mondt uit in recordtransfer’

Foto: ‘Ajax-droom mondt uit in recordtransfer’

David Neres is inmiddels voor twaalf miljoen euro plus vier miljoen aan bonussen verkocht aan Shakhtar Donetsk, maar de vervanger laat nog even op zich wachten. Het aantrekken van Steven Bergwijn wordt namelijk nog een flinke klus.

Volgens Valentijn Driessen zal er voor Bergwijn namelijk een record aan diggelen geslagen moeten worden; nu een bod van achttien miljoen is afgewezen door Tottenham Hotspur, nadert de 22.5 miljoen van Sebastién Haller. Driessen denkt wel dat Bergwijn dat recordbedrag waard zal zijn. “Goede spelers heb je altijd nodig en zo’n speler hebben ze niet. (Mohamed) Daramy moest die speler zijn. Hij heeft snelheid en diepgang, maar het komt er niet uit. Bergwijn verschilt ook in zekere zin van Antony. ‘Antony is snel genoeg, maar wil altijd de bal.”

Michael van Praag sluit zich in het NH Sportcafé aan bij Driessen. “Ajax mist snelheid in de aanval. Kijk je ze vaak, dan zie je dat. Zo’n impuls kunnen ze goed gebruiken”, zegt de oud-voorzitter van Ajax.

Een duur geintje wordt het dus wel. “Ik denk dat ze richting dat recordbedrag gaan. Haller was 22,5 miljoen euro. Ik denk dat je daar dicht in de buurt van moet komen als je Bergwijn wil kopen”, aldus Driessen tot slot.

Wint Ajax in Utrecht? Win 1.44 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Bergwijn voor 22.5 miljoen

  • Moet Ajax doen
  • Moet Ajax niet doen
2968+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie