‘Feyenoord ziet Vilhena richting Barcelona vertrekken’

Foto: ‘Feyenoord ziet Vilhena richting Barcelona vertrekken’

Feyenoord hoopt in de wintertransferperiode een middenvelder aan de selectie toe te voegen. Tonny Vilhena was een van de gegadigden, maar hij blijkt niet langer een optie te zijn.

De controlerende middenvelder vertrekt hoogstwaarschijnlijk richting Barcelona om voor Espanyol uit te komen, zo meldt het Russische Championat. De Spanjaarden willen hem graag overnemen van FK Krasnodar dat hem hoopt te verkopen. Zélf lijkt hij eveneens positief tegenover een overstap naar Spanje te staan, waardoor niets meer een deal lijkt te beletten.

De verwachting is dat beide clubs de deal aankomende week afronden, waarna Espanyol hem kan presenteren als nieuwe aankoop. Met Vilhena in de gelederen hoopt Espanyol in de competitie uit de middenmoot te ontsnappen en verder naar boven te kunnen kijken. Vooralsnog staat de club op de elfde plaats in La Liga.

Pijnlijk voor Feyenoord

Feyenoord zal het nieuws met lede ogen hebben aangezien. De Rotterdammers zijn druk op zoek naar een nieuwe middenvelder en hoopten erop dat Vilhena graag terug wilde keren naar de Kuip. De aanstaande transfer naar de Spaanse competitie bewijst echter dat Vilhena voorlopig nog goed zit in het buitenland.

Het betekent dat Feyenoord de pijlen nóg meer moet richten op Riechedly Bazoer. Frank Arnesen is naar verluidt achter de schermen druk in onderhandeling om de overgang voor elkaar te krijgen, maar vooralsnog komen Vitesse en Feyenoord niet uit het transferbedrag. De technisch directeur heeft nog een paar weken de tijd.

Wint Feyenoord van Vitesse? Pak 1.53 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Maakt Vilhena de juiste overstap?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
401+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie