‘Dubbelslag Feyenoord: 2 aanwinsten op 1 dag’

Foto: ‘Dubbelslag Feyenoord: 2 aanwinsten op 1 dag’

Feyenoord lijkt eindelijk beet te hebben op de transfermarkt. Volgens Voetbal International is Cole Bassett definitief op weg naar De Kuip.

Vrijdagochtend onthulde VI al dat Feyenoord werkt aan de komst van Bassett. Ruim een uur later maakt het medium al melding van een aanstaande overstap. De twintigjarige middenvelder van Colorado Rapids zal zich aanstaande woensdag melden in Rotterdam, zo luidt het.

Clubwatcher Martijn Krabbendam bericht: “De Amerikaan wordt gehuurd voor anderhalf jaar. De club heeft in die verbintenis ook een koopoptie bedongen.” Eerder was ook de Portugese topclub Benfica in de race voor de middenvelder uit de Amerikaanse MLS. Bassett speelde al 72 wedstrijden in de Amerikaanse competitie. Ook debuteerde de middenvelder reeds in de nationale ploeg van de Verenigde Staten. In eigen land staat hij bekend als complete ‘box-to-box-middenvelder’.

UPDATE 14/1

Niet alleen Cole Bassett, maar ook Patrik Walemark gaat spoedig de overstap naar Feyenoord maken. Vanmiddag bereikte de club een akkoord met de gewilde rechtsbuiten uit Zweden, die over moet komen van BK Häcken. De twintigjarige dribbelaar tekent voor 4.5 jaar, zo weet het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt te melden.

De vleugelspits, die ook op het middenveld uit de voeten kan, heeft dit seizoen in 25 competitiewedstrijden al zeven goals gemaakt en vijf assists gegeven. En dat is ook buiten de Zweedse landsgrenzen opgevallen, want naast de Rotterdammers zouden ook AS Monaco, Anderlecht, Bordeaux, Atalanta Bergamo, Sassuolo én Sampdoria belangstelling hebben getoond. Feyenoord troefde die clubs af met een bod van naar verluidt zo’n 3.8 miljoen euro.

Verdien 11 keer je inleg als Feyenoord kampioen wordt!

Walemark een goede aanwinst?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
423+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie