‘Ajax slachtoffer koopwoede Barcelona’

Foto: ‘Ajax slachtoffer koopwoede Barcelona’

Weet men het even niet meer bij FC Barcelona, dan lijken de Catalanen altijd bij Ajax uit te komen. En volgens het medium El Nacional heeft voorzitter Joan Laporta zijn vizier nu wel héél nadrukkelijk scherpgesteld op de Johan Cruijff ArenA…

De bovengenoemde bron stelt namelijk dat er in het Camp Nou-stadion al gesproken is over drie Ajacieden: Antony, Ryan Gravenberch én Lisandro Martínez. En vooral wat de multifunctionele Argentijn betreft zou de interesse méér dan serieus zijn.

Volgens El Nacional heeft oefenmeester Xavi Hernández van Barça om de komst van een linker centrale verdediger gevraagd, waarbij hij de naam van Martínez genoemd zou hebben. Er zouden ook al contacten liggen tussen het management van de belangrijke Ajacied en Laporta, waarbij het medium het woord ‘onderhandelingen’ zelfs in de mond neemt. Coach Erik ten Hag zou een transfer koste wat kost willen voorkomen en daar lijkt geen speld tussen te krijgen.

Élk dubbeltje

Het is overigens absoluut niet de verwachting dat Martínez deze winter uit de Johan Cruijff ArenA vertrekt. Het contract van de Argentijn in onze hoofdstad loopt nog door tot medio 2025, zijn transferwaarde wordt op liefst 32 miljoen euro geschat en bovendien moet men in Catalonië elk dubbeltje omdraaien.

Nicolás Tagliafico kiest mogelijk wél het hazenpad. De linksback is dit seizoen twaalfde man bij Ajax en zou in de concrete belangstelling staan van Olympique Marseille.

Verdien 1.50 keer je inleg als Ajax kampioen wordt!

Moet Barcelona verder zoeken?

  • Ja!
  • Nee…
1930+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie