‘Sevilla kiest wederom voor verhuur Idrissi’

Foto: ‘Sevilla kiest wederom voor verhuur Idrissi’

Sevilla laat Oussama Idrissi deze maand opnieuw naar een andere club vertrekken. Volgens DM Sport heeft Cádiz nadrukkelijke belangstelling in de buitenspeler.

De aanvaller maakte in de zomer van 2020 de overstap van AZ naar Sevilla en leek veel vertrouwen te hebben in een goede afloop. Niets was echter minder waar, want Idrissi kwam nauwelijks aan spelen toe. Het zorgde ervoor dat de Spanjaarden besloten om hem een half seizoen aan Ajax te verhuren, wat ook geen succes was.

Idrissi zat bij Ajax eveneens vaak op de reservebank, aangezien hij het moest opboksen tegen aanvoerder Dusan Tadic. Uitsluitend invalbeurten brachten hem in een wedstrijdritme, maar dat was niet voldoende om zichzelf weer in het oude ritme te krijgen. De Amsterdammers besloten hem daarom weer na een half seizoen te laten gaan.

In Sevilla hoopte hij op nieuwe kansen, maar die kreeg hij amper. Gedurende de eerste seizoenshelft speelde hij zeven wedstrijden, waarvan vijf competitieduels. Idrissi wist de technische staf van Sevilla daarin niet te overtuigen dat hij in het basisteam thuishoort, waardoor hij wederom nauwelijks op het veld verscheen.

Degradatiekandidaat Cádiz

Cádiz lijkt hem uit zijn lijden te gaan verlossen door hem voor een half seizoen te huren. De vereniging staat op de negentiende plaats in de competitie met een achterstand van vier punten op Getafe, dat net boven de degradatiestreep staat. Eerder probeerde Cádiz ook al om Luuk de Jong bij Barcelona los te weken, maar daarin slaagde de club vooralsnog niet.

Wint Sevilla van Real Betis? Grijp 2.80 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Idrissi nog slagen in Spanje?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
41+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie