Mino Raiola met spoed naar ziekenhuis

Foto: Mino Raiola met spoed naar ziekenhuis

Volgens de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport is de roemruchte spelersmakelaar Mino Raiola (Erling Haaland, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic) met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Daar zou hij in allerijl een operatie hebben ondergaan.

“De bekende voetbalmakelaar Mino Raiola is opgenomen in een ziekenhuis in Milaan”, schrijft het Algemeen Dagblad op woensdagmiddag. “Volgens de krant Gazzetta dello Sport heeft de Nederlander met Italiaanse roots een spoedoperatie ondergaan. Nadere details ontbreken. De krant weet wel dat de 54-jarige Raiola ter observatie in het San Raffaele-ziekenhuis moet blijven.”

De krant vervolgt: “Raiola is de zaakwaarnemer van voetballers als Zlatan Ibrahimovic, Matthijs de Ligt, Paul Pogba en Erling Haaland. Hij groeide op in Haarlem waar zijn ouders een restaurant openden.”

Toekomst Matthijs de Ligt

Raiola was onlangs nog (in goede gezondheid) in het voetbalpraatprogramma Studio Voetbal te zien. Daar besprak hij de toekomst van de bovengenoemde De Ligt, die bij Juventus wil vertrekken.

“De clubs waar Matthijs heen zou kunnen gaan, die kunnen we allemaal wel bedenken”, zei de zaakwaarnemer op tv. “Met alle respect: dat is niet Fortuna Düsseldor. Dan moet je maar kijken in de zomer hoe de markt en situatie eruit ziet, want Matthijs moet zich ook bij het voetbal goed voelen. Hebben die clubs behoefte aan een centrale verdediger en het budget om hem te halen? Het hoeft niet Premier League te zijn, het kan ook Barcelona, Real Madrid of PSG zijn.”

Verdien 4.20 keer je inleg als Juve van Internazionale wint!

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie