Aad de Mos voorspelt kampioen en degradant Eredivisie

Foto: Aad de Mos voorspelt kampioen en degradant Eredivisie

De tweede seizoenshelft van de Eredivisie begint aankomend weekend. PSV staat één punt boven Ajax aan kop, maar toch denkt Aad de Mos dat de Amsterdammers uiteindelijk kampioen gaan worden.

“Ik denk dat Ajax kampioen wordt. Ze hebben de beste selectie en de ervaring om als kampioen te spelen. Dat heeft PSV niet. Ik ga ervan uit dat Ajax opnieuw kampioen wordt”, voorspelt De Mos in de podcast Twee Viertje van OnlineWedden24.com

Verder voorspelt De Mos dat Sébastien Haller topscorer van de competitie gaat worden. “Ik denk dat Sébastien Haller de meeste kansen heeft, omdat hij speelt in een goede ploeg, die altijd aanvallend speelt. Hij krijgt natuurlijk een enorm aantal kansen en soms benut hij maar de helft, behalve dan in de Champions League. I de competitie krijgt hij veel kansen. Dat is een stuk makkelijker dan voor Bryan Linssen en Loïs Openda. Ik denk dat Haller de topscorer van Nederland gaat worden.”

En wie gaat er degraderen? “PEC Zwolle zal alles ondernemen om degradatie te voorkomen. Ze hebben Oussama Darfalou van Vitesse en Max de Waal van Jong Ajax erbij gehaald. Het zijn de laatste stuiptrekkingen. Vergeleken met Sparta en Fortuna Sittard heeft PEC de minste selectie, denk ik. Ze scoren heel moeilijk en krijgen gemakkelijk goals tegen.”

Twee Viertje met Aad

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een nieuwe podcast van OnlineWedden24.com én SoccerNews.nl. In de podcast laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over actuele voetbalwedstrijden en geeft hij adviezen over welke ploegen de meeste kans hebben om te winnen. De tweede aflevering van Twee Viertje met Aad kun je HIER beluisteren!

Wint Ajax in Utrecht? Win 1.44 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Ajax wordt kampioen dit seizoen

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
1048+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie