TRANSFERUURTJE: Megatransfers Ajacied, Sinisterra én Wijnaldum

Foto: TRANSFERUURTJE: Megatransfers Ajacied, Sinisterra én Wijnaldum

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Shakhtar Donetsk heeft een tweede bod uitgebracht bij Ajax. De club uit Oekraïne hoopt David Neres deze winter in te lijven en inmiddels nadert men de vraagprijs van de Amsterdammers. Ajax heeft aangegeven ongeveer twintig miljoen euro te willen verdienen aan Neres. Het openingsbod van Shakhtar voldeed niet aan de voorwaarden, maar inmiddels zou er zeventien miljoen euro (inclusief bonussen) zijn geboden. Ook is een doorverkooppercentage van vijftien procent aangeboden.

Het begint er steeds meer op te lijken dat Luis Sinisterra bezig is aan zijn laatste maanden bij Feyenoord. Volgens Italiaanse media is er sprake van toenemende interesse voor de Colombiaanse vleugelaanvaller. De naam van Sinisterra dook een paar weken geleden op bij Sassuolo. Dat bericht zal Feyenoord niet meteen aan het twijfelen hebben gebracht, maar de laatste dagen zouden er nieuwe ontwikkelingen zijn. Volgens Calciomercato is de snelle buitenspeler zelfs de topkandidaat om Lorenzo Insigne op te volgen bij het Italiaanse SSC Napoli.

Gisteren pakten de Engelse media uit met het nieuws dat Newcastle United interesse heeft in Ibrahim Sangaré van PSV. De Eindhovenaren willen de Ivoriaan, momenteel actief op de Afrika Cup, echter zeker niet laten gaan deze winter. The Magpies hebben zich voor zover bekend niet met een bod bij PSV gemeld en PSV is ook helemaal niet van plan om Sangaré deze winter te laten gaan. Hij past in de plannen voor de tweede seizoenshelft, zoals dat heet”, aldus het Eindhovens Dagblad.



Buitenland:

Luka Modric behoort inmiddels al jarenlang tot het meubilair van Real Madrid, maar het contract van de Kroaat loopt na dit seizoen af en dus kan hij reglementair gezien nu bij iedere andere club een voorcontract tekenen. Het zou zomaar kunnen dat hij mede daarom terug naar Engeland gaat keren. Eerder maakte Modric in de Premier League het mooie weer bij Tottenham Hotspur, nu wil Manchester City de midfield maestro maar wat graag aan de selectie toevoegen. Trainer Pep Guardiola is naar verluidt bijzonder gecharmeerd van de routinier, die het tiki taka-voetbal natuurlijk als geen ander beheerst.

Paris Saint-Germain kan al na zes maanden een enorme winst maken op Georginio Wijnaldum. Volgens Britse en Spaanse media wil Arsenal zo’n twintig miljoen euro neertellen voor de Oranje-international. Wijnaldum verruilde Liverpool afgelopen zomer voor PSG, dat hem transfervrij inlijfde. In de Franse hoofdstad is het vooralsnog echter niet gelukt om een vaste waarde af te dwingen. De middenvelder weet dat dit in zijn nadeel speelt, zeker omdat in november het WK in Qatar van start gaat. Zelf wil hij het liefst terug naar Engeland.

Napoli zou een goede stap zijn voor Sinisterra

  • Eens
  • Oneens
519+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

12:35
147+
John van ‘t Schip stopt ermee als Ajax-trainer
12:31
33+
Bizarre actie Dani Alves na ‘Depay-gerucht’
12:27
13+
‘Gigadrama voor Hélène Hendriks’
12:00
39+
Conditie Feyenoord voorkomt rampseizoen
11:50
30+
Vink waarschuwt Koeman: ‘Daar hebben we niet de spelers voor’
11:30
17+
‘Droomtransfer voor Huijsen in de maak’
11:15
59+
‘Ten Hag hengelt topverdediger binnen’
10:50
39+
Oranje-international droomt van terugkeer naar FC Groningen
10:30
19+
Cannavaro baalt van missen trainersklus: ‘Had het gratis gedaan’
10:15
72+
Mauro Jr. geniet van rol als publiekslieveling: ‘Dat is iets geweldigs’
10:00
330+
‘Corruptie zit Giménez in de weg bij Mexico’
09:50
90+
Dries Mertens neemt pensioenbesluit
09:30
44+
Ajax Vrouwen gemotiveerd na CL-exit: ‘Moet niet eenmalig zijn’
09:15
114+
Feyenoord-talent ambitieus: ‘Nieuwe successen en prijzen behalen’
08:50
389+
Xavi Simons aangepakt na ‘zielige’ mediaboycot
08:30
40+
Bas Kuipers beging bijzondere carrièreswitch: ‘Het is echt magisch’
08:10
286+
‘Ajax geïnteresseerd in Villa-talent na Europese ontmoeting’
07:45
761+
Van ‘t Schip duidelijk over toekomst Ajax: ‘Dat moet hij beslissen’
07:27
308+
‘Nieuwe trainersklus Van Nistelrooij aanstaande’
07:20
769+
Koeman woest over EK-selectie: ‘Dit vind ik absurd’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie