Turkije rouwt om plots overlijden international (27)

Foto: Turkije rouwt om plots overlijden international (27)

Verslagenheid heerst er momenteel in Turkije vanwege het tragische nieuws dat achtvoudig international Ahmet Calik gisteren op 27-jarigee leeftijd is overleden. Een zwaar auto-ongeluk werd de speler van Konyaspor (hoogste divisie van Turkije) fataal.

Twee dagen geleden speelde Calik nog met Konyaspor (de nummer twee van de ranglijst) mee tegen Sivasspor. “Wij zijn diep bedroefd door het verlies van onze voetballer Ahmet Çalık, die de liefde van onze fans en onze stad heeft veroverd sinds de eerste dag dat hij naar Konyaspor kwam”, schrijft zijn werkgever over de verdediger.

Ook zijn oude club Galatasaray heeft geschokt gereageerd via Twitter. Tussen 2015 en 2017 was Calik goed voor acht interlands namens Turkije. Het Laatste Nieuws schrijft over het incident: “Ahmet Calik zat alleen in z’n wagen toen hij de controle verloor. Hij raakte van de weg en kwam tegen een omheining terecht.” In totaal speelde Calik 192 wedstrijden op het hoogste niveau van Turkije.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie