Genee na VI Vandaag-debuut: ‘Dit moet opgelost worden’

Foto: Genee na VI Vandaag-debuut: ‘Dit moet opgelost worden’

Waar de zenderbazen in hadden gezet op vijf- à zeshonderdduizend kijkers, zapten gisteren ruim een miljoen mensen naar de start van VI Vandaag. Presentator Wilfred Genee is blij verrast, zo vertelt-ie in zijn radioshow bij Veronica.

“Ik kreeg het net door, dat was wel bijzonder hè? De kop is eraf, ik ben benieuwd of we dit vast kunnen houden, hoor. Er zijn natuurlijk heel veel mensen die nieuwsgierig zijn en dan even kijken of ze het wat vinden”, relativeert Genee gelijk ook. Hij ziet nog voldoende verbeterpunten. “We hadden een beetje mixed feelings, we hebben het gevoel dat het veel beter kan. Dat heeft te maken met het feit dat je eigenlijk nog even het evenwicht moet zien te vinden. Voor het begin was het zeker niet slecht.”

Genee denkt dat de mannen over twee à drie afleveringen pas écht in topvorm zullen zijn. “Want het was opeens zo kort! Het ging zo snel. Wij liepen na afloop naar buiten en zeiden: ‘Het is veel te kort man! Het ging zo snel, we hebben veel dingen niet besproken.’ Dus daar moeten we even een vorm voor zien te vinden, maar dat zal wel goed komen denk ik.”

Grootste verbeterpunt: het decor

De lege studio blijft een dingetje. “Het is een prachtige studio, maar een hele grote studio. En een hele grote studio zonder publiek is wel een hele grote studio zonder publiek.” Misschien poppen op de lege stoelen als oplossing? “Nou ja, zoiets, want ik heb wel het gevoel dat als het nog een hele tijd niet zou mogen, dat we daar een oplossing voor moeten vinden. Ik denk echt dat het programma rijker, beter en nog leuker gaat worden als er publiek gaat zitten. Dan krijg je ook de lach, enzo.”

De beste odds op alle voetbalwedstrijden vind je bij bet365!

Vond jij het een leuke aflevering zo?

  • Ja
  • Nee..
959+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie