‘Newcastle United heeft contact met Sangaré’

Foto: ‘Newcastle United heeft contact met Sangaré’

Newcastle United heeft zijn oog laten vallen op PSV-middenvelder Ibrahim Sangaré, zo konden we eerder vandaag lezen. Voetbal International weet dat The Magpies ook al in contact staan met de controleur, via diens zaakwaarnemer.

Het bovengenoemde blad schetst de stand van zaken: “Newcastle meldde zich al voor Kerstmis bij Jean Musampa, de zaakwaarnemer van Sangaré. De voormalig speler van onder meer Go Ahead Eagles en de broer van Ajacied Kiki Musampa bevestigt dat er altijd veel interesse in de middenvelder van PSV is geweest.” Naar eigen zeggen heeft hij die belangstelling neergelegd bij de clubleiding in het Philips Stadion: “Maar Musampa weet ook dat Newcastle eerst zoekt naar versterkingen voor de verdediging en de aanval.”

The Magpies hebben dan ook nog geen bod uitgebracht op hun target. En bovendien: “PSV laat desgevraagd weten dat het de bedoeling is dat de fysiek sterke middenvelder dit seizoen in Eindhoven blijft.”

Oliegeld

Een snelle transfer ligt dus niet voor de hand, maar een megabod zou daar iets aan kunnen veranderen. Het geld klotst tegen de plinten op St. James’ Park, aangezien Newcastle een tijdje geleden overgenomen werd door het Saoedische investeringsfonds (PIF) van prins Mohammed bin Salman. Een paar dagen geleden werd Kieran Trippier al overgenomen van Atlético Madrid, en er worden meer transfers verwacht. Véél meer.

De huidige transferwaarde van Sangaré wordt overigens geschat op veertien miljoen euro.

Verdien 2.75 keer je inleg als PSV kampioen wordt!

Verwacht jij een bod?

  • Ik wel
  • Ik niet
177+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie