TRANSFERUURTJE: Ajax stunt, groot Bazoer-nieuws, PSV-drama

Foto: TRANSFERUURTJE: Ajax stunt, groot Bazoer-nieuws, PSV-drama

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Het is inmiddels wel duidelijk dat de toekomst van Ajax-keeper André Onana in het Giuseppe Meazza bij Internazionale ligt. De Amsterdammers zijn op zoek naar een vervanger en deze speurtocht zou naar Madrid hebben geleid…Althans, volgens Defensa Central is de regerend landskampioen van de Eredivisie in de markt voor Andriy Lunin, de reservekeeper van Real Madrid. In het Estadio Santiago Bernabéu moet dit Oekraïense ‘supertalent’ Thibaut Courtois voor zich dulden, waardoor een transfer bespreekbaar is.

Ibrahim Sangaré kreeg na zijn debuutseizoen bij PSV nog veel kritiek betreft zijn voetballende kwaliteiten, maar dit seizoen is de Ivoriaan razendsnel uitgegroeid tot misschien wel de beste speler van de Eindhovenaren. En dat is ook in het buitenland opgevallen. Volgens diverse Engelse media, waaronder de Daily Mirror, heeft Newcastle United namelijk verregaande interesse in Sangaré. Zoals bekend zijn de Magpies recent overgenomen door steenrijke oliesjeiks, waardoor plots alles mogelijk is op St James’ Park. Ook het halen van Sangaré.

Feyenoord hoopt nog altijd op de komst van een nieuwe middenvelder. Volgens het Algemeen Dagblad is de kans nog altijd aanwezig dat Riechedly Bazoer de overstap maakt naar De Kuip. De krant weet te melden dat Bazoer tot de spelers in het rijtje ‘buitenkansjes’ behoort, net als eerder de misgelopen Micky van de Ven, voor wie een extern spaarpotje door investeerders vrijgemaakt is.

Buitenland:

Matthijs de Ligt is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste maanden in het shirt van Juventus. Die conclusie trekt de Italiaanse pers na een ongelukkige avond tegen AS Roma (3-4 overwinning). Football Italia schrijft: “Volgens de recente berichten zijn FC Barcelona en Chelsea zeer geïnteresseerd in de 22-jarige De Ligt, die nog tot 2024 onder contract staat bij Juventus. Zijn zaakwaarnemer heeft al gehint dat de speler klaar is voor een frisse wind door te stellen dat het tijd is voor een nieuwe stap in zijn carrière.”

Arnaut Danjuma beleeft een geweldig debuutseizoen bij Villarreal en zou daar best eens voor beloond kunnen worden met een droomtransfer. Volgens The Athletic is Liverpool namelijk behoorlijk concreet in de markt voor de vleugelspits. The Reds zitten in hun maag met Mohamed Salah en Sadio Mané, die met respectievelijk Egypte en Senegal naar de Afrika Cup gaan. Bovendien ligt het tweetal, evenals hun collega-aanvaller Roberto Firmino overigens, nog maar tot 2023 vast op Anfield Road. Gesprekken over een verlenging verlopen moeizaam.

En tot slot: Lisandro Martínez gaat een droomtransfer tegemoet. Volgens het Italiaanse Tuttomercatoweb keert FC Barcelona terug voor de Argentijnse verdediger van Ajax. In eerder stadium toonde Barcelona al eens belangstelling voor Martínez. Dat werd uiteindelijk niet concreet, maar de Catalaanse topclub overweegt in de zomer van 2022 terug te keren voor de sterkhouder van Ajax. Zijn uitstekende prestaties in Amsterdam hebben hem hoog op het wensenlijstje geplaatst.

Ajax CL-winnaar? Win vijftien keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Bazoer zou een topaanwinst zijn voor Feyenoord

  • Eens
  • Oneens
3236+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

08:40
4+
Perez tipt Koeman: “Gek om hem op te roepen als back”
08:25
34+
‘Frenkie de Jong-drama voor Ronald Koeman’
08:10
13+
‘Megaklap voor Ryan Gravenberch’
23:44
203+
De Boer deelt opvallend verhaal: “Bleef tien minuten op wc zitten”
23:21
91+
Werder Bremen-aanvoerder haalt keihard uit naar medespeler
23:00
60+
Atalanta schakelt Liverpool uit, AS Roma ondanks rode kaart door
22:59
35+
Club Brugge verslaat PAOK opnieuw, Tadic de verlenging in
22:25
419+
Open sollicitatie voor Ajax: “Ik kan het niveau aan”
22:04
158+
‘Ajax raakt hoofdjeugdopleiding kwijt aan AC Milan’
21:35
42+
Fiorentina naar halve finale, penalty-killer Martínez held bij Aston Villa
21:26
225+
Blind over Ajax-tijd: “Dát vond ik het grootste verschil”
21:10
82+
Real Madrid krijgt in aanloop naar Bayern-uit hulp
20:47
119+
Mourinho deed Schweinsteiger pijn op zijn verjaardag
20:27
599+
De Boer maakte ‘onbewust’ juist keuze bij Ajax
20:12
272+
Barcelona-ruzie gaat door: “Ik heb normen en waarden”
19:44
334+
‘Kansloos’ Vitesse kan hulp vergeten
19:24
1386+
Huurling Ajax maakt grote indruk: “Van wereldklasse”
19:09
190+
‘Ajax moet snel zijn: toptarget krijgt aanbieding’
18:49
8647+
‘Steven Berghuis spreekt af met nieuwe club’
18:24
2060+
‘Feest na Louis van Gaal-terugkeer’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie