‘PSV neemt transferbeslissing’

Foto: ‘PSV neemt transferbeslissing’

André Ramalho heeft een enkeloperatie ondergaan en is enkele maanden ‘out’, waardoor PSV momenteel op zoek is naar een extra verdediger. Die willen de Eindhovenaren ophalen in het buitenland: Riechedly Bazoer en/of Danilho Doekhi (Vitesse) genieten niet de voorkeur.

Het Algemeen Dagblad schrijft op maandagochtend over de ‘speurtocht’ van de nummer één van de Eredivisie: “Technisch directeur John de Jong is naar minimaal één versterking aan het speuren, omdat André Ramalho er de komende maanden uitligt. De nieuweling moet een speler worden die past binnen de plannen voor de korte en lange termijn. Veel wijst erop dat De Jong van plan is om iemand voor zes maanden te huren, maar de manager hield in een korte reactie alle opties open.”

“Hij wil niet iets doen om maar wat te doen en zoekt naar een speler met de kwaliteiten om PSV indien nodig in de basis te kunnen helpen”, vervolgt de krant. “De kandidaten liggen niet voor het oprapen, zo valt te beluisteren bij de club. Er wordt momenteel volop gespeurd in het buitenland, omdat spelers als bijvoorbeeld Riechedly Bazoer en Danilho Doekhi van Vitesse niet als ideale opties worden gezien.”

Puzzel

Het is wikken en wegen in het Philips Stadion: “PSV heeft momenteel nog meerdere miljoenen in kas om een speler te huren of definitief aan te trekken, als zich toch een aantrekkelijke koopkans zou voordoen. De Jong wil niks uitsluiten, maar rekent er ondertussen wel op dat Ramalho in de loop van dit seizoen nog inzetbaar is. Daarom is het puzzelen om de selectie ook qua perspectief op speeltijd in balans te houden.”

Voetbal International kwam onlangs met de naam van Anel Ahmedhodzic van het Zweedse Malmö FF op de proppen. Naar verluidt kost hij echter ‘vele miljoenen’.

Verdien 5.25 keer je inleg als PSV gelijkspeelt tegen FC Groningen!

Snap jij dat PSV hoog mikt?

  • Ik wel
  • Ik niet
1096+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie